1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Pöly- ja vesitiivis puhelin hakusessa.

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi TanZuGGa 19.11.2014.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. TanZuGGa

  TanZuGGa Member

  Liittynyt:
  15.07.2007
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tarkoitus olisi hankkia lahjaksi suhteellisen laadukas kosketusnäyttö puhelin jonka erityisvaatimukset ovat, että sen pitäisi olla pölytiivis ja vesitiiviys on plussaa. Henkilö jolle puhelin tulee työskentelee autokorjaamolla, joten pöly lentää ja vesitiiviyskään ei olisi pahitteeksi. Edellinen puhelin on ollut töissä päivittäin ja kaijuttimet särisevät jo kun ovat niin täynnä metalli ja ties-mitä-pölyä. Perus arkikäyttöön tulossa, mutta mitään ihan halpaa lelua en tahdo edes hankkia. Pelit olis hyvä pyöriä hyvin ja muutoinkin pelittää jokusen vuoden edes.

  Minulle ehdotettiin jo Sony xperia Z2 puhelinta, koska on kaiketi hyvä ja siinä molemmat vaatimukset löytyy. Myös Sony Xperia Z1 Compact kiinnostaa. Samsungilla olis galaxy S4 active, joka voisi myös olla kestävä. Gigantissa tämäkin tosin on hiukan kalliimpi kun esim tuo xperia z2. Samsungin xcover taas hinnasta päätellen ei ole mikään kovin pitkäikäinen.

  Jos jollakin on kokemuksia jostain luureista niin jakakaa tieto ja ehdottakaa mallia. Oikeastaan mikä tahansa puhelin on potentiaalinen kunhan on pölytiivis !
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu