1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Outlook ja Outlook Web Access ongelmia

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Hukka_pala 09.01.2012.

 1. Hukka_pala

  Hukka_pala Member

  Liittynyt:
  09.01.2012
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei,

  en nyt äkkiseltään löytänyt juuri omaan ongelmaani liittyvää viestiä joten ajattelin aloittaa uuden keskustelun asiasta, eli:

  Käytän töissä Outlook web accessia, mutta viestit tulevat active24-nimisen palvelimen kautta, active24 liittyy jotenkin mamutmailiin, mutta ei ole kuitenkaan sama asia...

  Koneellani on kuitenkin ns ihan oikea outlook, jossa olisi paljon enemmän toimintoja kuin web accessissa, en vaan saa tuota web access tiliä avattua koneen oman outlookin kautta, vaikka esim oman gmailini saan linkitettyä koneen outlookkiin.

  Kun yritän web accessin linkitystä minun täytyy antaa verkon salasana,
  tähän olen laittanut ne tunnukset joilla kirjaudun web accessiin netin kautta, mutta ne eivät ole oikeat tunnukset, koska kirjautumista yrittäessäni saan seuraavan ilmoituksen:

  Kirjaudu saapuvan postin palvelimeen (POP3) tila: epäonnistui

  Ja sen jälkeen:

  Kirjaudu saapuvan postin palvelimeen (POP3): Sähköpostipalvelin ei hyväksynyt kirjautumistasi. Tarkista käyttäjänimesi ja salasanasi käyttäjätilin ominaisuuksista. Valitse Työkalut-valikosta Sähköpostitilit. Palvelin vastasi: -ERR Logon failure: unknown user name or bad password.

  Lähetä testiviesti: Outlook ei voi muodostaa yhteyttä lähtevän postin palvelimeen (SMTP). Jos saat tämän sanoman uudelleen, ota yhteys palvelimen järjestelmänvalvojaan tai Internet-palveluntarjoajaan (ISP).

  Mitäköhän tunnuksia tarvitsisin, jotta homma pelittäisi?

  Kirjoittanut,
  Hannele
   
 2.  
 3. Hukka_pala

  Hukka_pala Member

  Liittynyt:
  09.01.2012
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sain linkityksen toimimaan, nyt täytyisi vaan löytää jostain sellainen kohta, jossa voin määrittää viesti-asetukset niin että vaikka avaan viestit koneen omalla outlookilla niin palvelimelle jä silti kopio viestistä.

  Tällä hetkellä, jos luen viestit koneen outlookilla ne "häviävät" web accessista.
  Lisäksi ainoastaan web accessin saapuneet kansiossa suoraan olevat viestit välittyivät koneen outlookkiin, mutta kaikki luomani kansiot eivät, olisikohan noita kansioita mahdollista saada mukaan myös...
   
 4. Hukka_pala

  Hukka_pala Member

  Liittynyt:
  09.01.2012
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ja nyt löytyi tuo kopion jättö palvelimelle, enää nuo muut kansiot, mitään keinoa välittää Web Access kansioita Outlookiin...? Hienointahan olisi jos ne kansiot pysyisi järjestyksessä ihan sama kummalla viestejä katsoo...
   

Jaa tämä sivu