1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Operation Flashpoint DR

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi power_age 02.04.2010.

 1. power_age

  power_age Active member

  Liittynyt:
  06.05.2009
  Viestejä:
  1,731
  Kiitokset:
  149
  Pisteet:
  93
  Moro onko OFDR pelille ominaista, kun on juuri hyvissä asemissa. Alkaa pärjätä kentässä, niin että vastujatkin saa välillä omien anatumustensa mukaan takaisin. Silloin peli katkaissee itsensä, ei anna jatkaa eteen päin. Vaikka miten yrität tai jos se saa taas yllätettyä sut niin että ne 20-40 tyypiä listii sun väkes n. minuutissa vaikka olet juuri rämpinyt 15 min. 30 minuuttiin. Saanut hyvät aseet, joukos hyville holleille operaation ehkä lopuun saatamiseksi, jotka on kyllä useasti jo sellaisia kuin olisit jatkuvasti lämpökamerran seurannan alla, sattumoisin kun omissa aseissa ei satu sillä hetkellä olemaan lämpökameraa. Vihollisella on kyllä muutama kopteri ilmassa vähän väliä, jeepeissä teräsmiehiä konekiiväärin takana, tai sitten vaihdot miehiin käy hieman turhan nopeasti. Itsellä kun rynkyn lataamisessa menee kauemmin, kuin kuoleen konekivääri ampujan vaihto elävään vasta puolelta, äijiä kaikkiaan kentässä vihollisella varmaan 50-100, omalla puolella radio joka huutaa ohjeita itse ja 3 virtuaali hahmoa. Peli on vasta normaalissa tilassa. Ilmesesti peli päätelee myös, jos kierrän riitävän kaukaa ettei joudu mahdottomaan väijytykseen. Se katkaisee taas kentän, ja alku lähtöpisteestä. Jos jätän omat äijat jonnekin kauas odottamaan, kuin turvaan. Käyn hoitamassa tehtävää yksin, raivaamassa tietä paremalle hyöäkkäykselle, operaation lopuun saatamiseksi. Jostain ne viholliset sitten löytävät ryhmäni, ja teloittavat sen. Jos satun saamaan singon, ryhmäni satuu olemaan hengissä vihollisen löytämättä, haen ryhmäni ja alan valmistella operaation loppuun saatamista niin peli päätää sitten että sinko onkin liian vaarallinen ase kaikketikin, kun C4.sen vieminen paikalle on lähes mahdotonta, ja taas se peli katkaistaan, kun alkaa olemaan aseita, joilla operaation osuuden voi saatella ehkä päätökseen, Siirtyä seuraavaan kenttään, tai sitä ennen pelta vielä kenttä läpi, että pääsee taas eteenpäin. Joskus paikassa on syytä vain, kun on C4.sta kyse, räjäyttää itsensä mukana. Kun ei kerkiä luoti sateen alta pois, ja kaverit on tapettu. Saavatpa viholliset, edes vähän maistaa omaa lääkettään. Vaikka ei siitä peli iloa ole, eikä voiton tunelmaa. Vinkkejä olis tarvis kenttä on 6 muutama ilta, samassa kentässä ilman tulosta alkaa ........ kun peli kerran määrää! Ettei saa edetä voittaen, pakko tulla takiin vaan. Pidin peliä hyvänä, nyt alkaa kohta mieli muutumaan. Kun ei anna edes käytää tasoitusta hyväkseen, vaikka niitä saisikin hommattua.
   
 2.  
 3. lolacco

  lolacco Regular member

  Liittynyt:
  02.07.2009
  Viestejä:
  636
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Jonkunlainen kappalejako olisi jees silmät tippuu päästä kun yrittää lukea tuota. En ole nipottaja olisi vaan helpompi lukea :)
   
 4. power_age

  power_age Active member

  Liittynyt:
  06.05.2009
  Viestejä:
  1,731
  Kiitokset:
  149
  Pisteet:
  93
  No ehkä on sitten viisainta, olla vaan kyselemättä enää mitään neuvoa. Kun ei kerran taidot riitä. Jk. Pääsin eteenpäin pikkasen, nyt se äijä suostu hypään aidan yli, ennen ei millään.
   

Jaa tämä sivu