1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Openoffice ja writen "read only" -dokumentin käyttö

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi acido 25.09.2010.

 1. acido

  acido Regular member

  Liittynyt:
  06.05.2005
  Viestejä:
  771
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ohjelma on Oo 3.3.0 ja ongelma: Kirjoitan .doc -muotoiseen dokumenttiin etäkurssini vastauksia. Aamusella vielä toi ihan hyvin: avasin salasanasuojatun dokumentin ja kirjoitin hieman - ja suljin normaaliin tapaan.

  Kone oli auki, eikä kukaan siihen koskenut, kunnes parin tunnin päästä avasin dokumentin uudestaan. Mutta sepä ei antanutkaan tehdä yhtään mitään, koska dokkari oli mukamas read only-muotoa. Dokumentti on opiston oma tekele ja siinä on runsaasti kuvia ja ne on "hallittu" taulukkoa käyttämällä.

  Nyt huomasin, että osa soluista (johon ei ole tarkoitus kirjoittaa), onkin muokattavissa miten huvittaa. Tein kaiken, minkä Oo:n Helpistä löysin: yritin lopulta tietysti valita solun (soluun pystyi klikkaamaan kursorin) ja poistaa solusta suojausta, mutta ei se antanut tehdä mitään.

  Onko jollain vastaavia kokemuksia ja selvitymistarinoita tuollaisten hankaluuksien esiinnyttyä. Olisin HYVIN kiitollinen, mikäli ongelma selviäisi ilman koko tentin uudelleenkirjoitusta kaikenmaailman numeroiteineen ja bulleteineen. Kiitos!
   
 2.  

Jaa tämä sivu