1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Open Subtitles MKV Player: perus kusetusta

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi Chamee 08.03.2011.

 1. OSFinMod

  OSFinMod Member

  Liittynyt:
  06.04.2011
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Vielä tälle "Chameelle", kokeilin vielä kerran läppärille johon on asennettu windows 7 puhtaalle kovolle tällä viikolla, ei valmiita kodekkeja siis koneella, hyvin toistuu niin Xvidit kuin matrokastkin eli kyllä se vika on siellä päässä eikä soittimessa, pyydä joku pc:stä jotain ymmärtävä ystäväsi asentamaan softa uusiksi niin homma toimii. En enempää edes viitsi ottaa asiaan kantaa koska olen nyt homman kokeillut kahdella koneella ilman mitään ongelmia.
   
 2.  
 3. Chamee

  Chamee Member

  Liittynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  45
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Heh, vähän naurattaa tuo ylimielisyys. Jos sun mielestä Install > Agree > Next > Next > Next > Finish vaatii jotain raudanlujaa pc-tietämystä niin epäilen kyllä sun omaa tietämystä. Voihan olla että sulla on eri win 7 tai siinä on muista syistä joku kodekkipaketti mitä mulla ei ole, puhdas asennus mullakin takana. Miten selität pc-ymmärrykselläsi sen, että vaikka "primary codecs" oli asennuksessa valittuna, puuttuva kodekki -ongelma oli ensimmäinen asia mikä ohjelmaa käyttäessä tuli vastaan? Ei sun tarvi ottaa asiaan enempää kantaa, eikä sun myöskään tarvi tulla tänne kyseenalaistamaan mua huvin vuoksi.
   
 4. Muff77

  Muff77 Regular member

  Liittynyt:
  14.12.2010
  Viestejä:
  1,942
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  En vain tajua , miten olet tuon pystynyt kämmäämään. Oletko edes kokeillut asentaa uusiksi ohjelmaa? Edes jotain pohjaa sun väittämille, että sehän pystyi olla vaikka joku bugi.
  En epäile sun osaamista, mutta tuntuu tyhmältä kinastella asiasta, joka on ihan selvää.
  Siinä pitäisi tulla kaikki mukana, jos ei tullut, niin asennusvaiheessa on tapahtunut virhe. Ihan peliäkin asentaen voi tulla sinne niitä bugeja, ja peli pitää uudellenasentaa, jotta toimisi.
  Tää oli nyt varmaan tässä.
   
 5. PRimaryX

  PRimaryX Member

  Liittynyt:
  22.04.2011
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hmm...... MIELENKIINTOISTA !!

  Eipä oikein edes tiedä mistä noiden kavereiden kohdalla aloittaisi;)

  Mutta, >> Jos sivustolle lisättäisiin mainoksia siten että kulut saataisiin katettua niin siitä se vasta mekkala nousisi käyttäjien keskuudessa

  Otetaan vaikka nyt tohon kiinni.. SIVUSTOHAN on TÄYNNÄ bannereita ja uudelleenohjaavia !!!
  Esim F-Foxissa saa aika hyvin blokattua noi adblockerilla, mut jos vaikka vanhalla IEllä menee sinne niin HUH HUH !!!

  ITSE OHJELMASTA... - positiivista = siihen on lisätttynä autoshutdowni ohjelmaan.. Negatiivisien lista onkin jo sitten hieman pidempi..Koodekkipaketti on haettava.

  Se mitä tulee ohjelman asentamiseen: olen kokeillut n. 5 kertaa softan asennusta(siis ihan onnistuneestikin tietysti), ja ajaa AINA väkisin facemoodin, vähintäänkin IEhen siis, ja jo ennen kuin kerkiät sen poistamaan se ehtii keräämään aika lailla tietoa käyttäjästä....
  - ja tästä facemoodistahan tykätään aika paljon;)
  - samat kaverit, mitkä huitoo facekirjan kautta haittoja koneelle.. On itsellä tässä jokunen laite käytössä, ihan sen takia, että pääsee katsomaan mitkä on yhteydessä mihinkin...

  Sinänsä kiitos STBeelle/el. Fin moderatoreille nopeista teksteistä:) , mutta ei sitä tarvi toisten koneille P***aa ajaa !!!
   
 6. C_Coder

  C_Coder Member

  Liittynyt:
  25.04.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei sinun kannattaisi edes vastata tuollaisella asenteella esitettyihin kysymyksiin, on lapsellista tulla haukkumaan softaa toiselle foorumille kun ei osaa itse sitä käyttää vaan on asentanut koneelle jonkin haitakkeen joka yrittää kyniä käyttäjältä maksua, johan ihan peruskäyttäjäkin tietää matroska kodekin olevan avoimen lähdekoodin kodekki joka on kehittäjäyhteisöltä ladattavissa ilmaiseksi ja voin sanoa monen vuoden kokemuksella ko. soittimesta ettei se edes tarjoa mitään maksullista kodekkia eli selvästi tämä valittaja on itse jotenkin onnistunut sotkemaan koneensa, luultavasti saanut tosiaankin ympättyä sinne jonkin haittaohjelman. Vaihdoin näin pääsiäisvapaiden kunniaksi isomman kovon koneeseen ja asensin siis tyhjälle kovolle windows 7:n, eipä kyllä jostain kumman syystä edes yrittänyt tarjota mitään kodekkia ladattavaksi saati sitten ohjannut hakemaan hallusinaatiokodekkiin maksullista koodia. Syyttää vielä OS:n moderaattoria ylimielisyydestä vaikka hän vaivautui ystävällisesti tarjoamaan apua vaikka valittaminen tapahtui täysin väärässä paikassa,olen silloin tällöin lueskellut OS:n foorumia ja huomannut siellä moderaattorien pyrkivän mahdollisimman pitkälle auttamaan vaikka kyseessä olisi ketjun aloittajan kaltainen täysin koneista ymmärtämätön ja uhmaikäisen töykeän käytöksen omaava käyttäjä. Kertoo hänen tietokone 'taidoistaan' aika paljon että hän olettaa windowsin eri versioden sisältävän eri kodekkeja eli että asennus tapahtuisi eri tavalla home basicissä kuin Ultimatessa, näinhän ei ole. Toinen uhmaikäinen näkee bannereita ympäri sivun vaikka näinkään ei ole ja näkemällä pienen vaivan niistä pääsee kokonaan eroon, se tuntuu vain olevan nykyajan kersoilla asenne että kaikki on saatava heti ilmaiseksi ja muiden on maksettava heidän puolestaan.Koko OS playerin sorsahan on saatavilla joten tuon kauhean pahan facemoodin pystyy siitä poistamaan muutamassa minuutissa ennen soittimen asennusta jos ei ole totaalinen tolvana.Jos ei siihen halua ryhtyä tai kykene niin tämä toinen älykkö ei ole ilmeisesti kuullut koskaan koneen irroittamisesta asennuksen poistamisen ajaksi verkosta kun pelkäsi hänen hirveän salaisten tietojensa leviämistä...Aika erikoista kun ajattelee OS Playerin käyttäjämääriä niin tuntuu muut osaavan sitä käyttää kun en KOSKAAN ole törmännyt tällaisiin valituksiin maksullisista kodekeista, aikamoisia tietotekniikan neroja nämä koltiaiset kun eivät ymmärrä ilmaisen ja maksullisen eroa :)...Ehdottomasti netin paras ja laajin tekstitys sivusto ja avuliaat modet,paljon vain heille kiitoksia ja koittakaa jaksaa näitä turhasta valittajiakin vaikka eivät osaa edes kitistä oikeassa paikassa.
   
 7. Chamee

  Chamee Member

  Liittynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  45
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Älä nyt sälli edes viitsi puhua noin alentavaan sävyyn kun et edes tiedä kenelle puhut, ja näköjään et edes tiedä mistä puhut. Copypastea sullekin kun et kerran ole lukenut tai tajunnut: "Siitä huolimatta videota ei toistettu puuttuvan kodekin vuoksi, ikkunaan tuli tästä ilmoitus, jossa oli linkki ohjelman asetuksiin: OpenSubtitlesPlayer > Download missing codecs. Tämä ikkunahan on sitten täynnä kaikkia tietämättömille ihmisillä tarkoitettuja "paniikkifraaseja", kuten; "Scan your system and fix problems" <-huomaa sanat "system" ja "problems", Video Codecs: (Problems: 9 Status:Serious!) <-huomaa taas voimasanat sekä turha ja harhaanjohtava Status:Serious! oikein huutomerkin kera, Audio Codecs: (Problems: 5 Status:Serious!) <-hui, kuinka vakavaa! Sitten alempana: Download missing codecs and extra plugins ja >>>GET THE CODE<<< Löydät nämä omastakin playeristasi, joten et voi väittää ettei siellä kalastella ihmisten rahoja."


  "Ihan peruskäyttäjä" ei kyllä varmasti tiedä mikä on matroska. Kysytäänpä näiltä peruskäyttäjiltä, esim. äitini ja tyttöystäväni, eivät todellakaan tiedä. Kysytäänpä vähän edistyneemmiltä peruskäyttäjiltä, kuten kaveripiirini, 50% saattaa tietää mistä on kyse. Mutta ei se siitä ole kiinni. "Se on ilmaiseksi ladattavissa" ei ole mikään argumentti tähän asiaan. Playerin nimi on MKV PLAYER, jos se ei siis soita .mkv -tiedostoja ilman jotain ylimääräisiä toimenpiteitä, on nimi harhaanjohtava. Kuten vaikkapa CD SOITIN, joka ei soita cd-levyjä ilman että asennat sinne itse optisen lukupään.


  Valitettavasti et voi näin sanoa vaikka olisi kymmenen vuoden kokemus asiasta, kun se ei yksinkertaisesti ole totta. Selaapa vähän niitä ohjelman optionsia ja katso tuota äskeistä copypastea minkä laitoin.


  Kyllä, syytin ylimielisyydestä, koska sitä hän oli, kun vihjaili, että ongelma on tietotaidon puutteessa minun osaltani. Samaan syyllistyt sinä, selkeästi röyhkeämmin ja rohkeammin, kun on kerran hurjan arvovaltainen moderaattori tukena. Ja tämä valittaminen tapahtuu nimenomaan oikeassa paikassa, koska täällä näkyvyys on parempi, ja täältä tavataan hakea tietoa ja käyttökokemuksia ohjelmista ennen kuin niitä asennellaan. OS foorumeilla voi sitten ratkoa niitä ongelmia jo asennettuun ohjelmaan.


  Here we go again. Oletko koskaan kuullut service packeista ja codec packeista? Kertoo sun taidoistas aika paljon jos et ymmärrä niiden vaikutusta asioihin.


  Ja noin kiteytettiin sun ylimielisyys. Taidat olla ite yks noista modeista joita niin kovasti kehut, tai sitten muuten vaan omien haukkumasanojesi arvoinen ylimielinen kaikkitietävä fanboy.
   
 8. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  "Newbie" ja ainoastaan tässä ketjussa viestejä... just... Äkkiseltään jos pitäisi arvailla niin C_Coder = OSFinMod. Vaikea todistaa kun ei ole modena täällä, mutta enpä oikein näe kenenkään muun tekevän uutta käyttäjätiliä vain puolustaakseen jotain random adwaresoftaa foorumilla.
  Kohtuullisen absurdi väite. Millä tahansa softalla ja asialla voidaan ja on myös menneisyydessä rahastettu ihmisiä. Ilmaisesta saa maksullisen kun siihen vaan joku iskee hintalapun ja myy jollekin. Tätä tapahtuu jokaisen ilmaisohjelmiston kanssa.
  Silloin tällöin lueskellut ja sitten tullaan tatti pystyssä toiselle foorumille puollustamaan isämmaata... Ristiriitaista.
  Nyt et oikein taida tietää mikä "sorsa" oikein on. Tällä yrität epätoivoisesti viitata lähdekoodiin, mutta "open subtitles" ei ole avoin, vaan nimi viittaa kyseiseen tekstityssivustoon. Tämä kyseinen softa on suljetun lähdekoodin ohjelmisto.
  Facemoods on osa asennusohjelmaa. Koneen ottaminen verkosta asennuksen ajaksi ei johda siihen, että facemoods ei asennu. Ohjelma yrittää oletuksena asentaa myös "Allconverter PRO", joka on myös täysi turhake.
  Niin, on se jännä juttu jos siellä on mode joka poistelee semmoiset viestit ja bannii käyttäjät ettei niitä viestejä ikinä löydy.

  Jopa heidän omilla foorumeillaan ihmetellään ohjelman maksullisia koodekkeja... ainakin siihen asti kunnes viestit poistetaan ja käyttäjät bannittaan. Voi sankarit sentään :)

  Jos facemoodsin haluaa pois asennuksesta, niin älä paina nextiä kun pyytää hyväksymään facemoodsin asennuksen painamalla next. Avaa temp (käynnistä -> suorita, tai win+r -> %temp% -> ok) ja etsi jostain .tmp kansiosta facemoods.exe, poista se ja tee sinne uusi kansio jonka nimi on facemoods.exe.

  Testasin myös ohjelmaa ja ei "osannut" toistaa mkv leffoja vaikka on koodekit kunnossa ja filut toistuvat millä tahansa muulla soittimella. Maksullisia koodekkeja haluaisi ladattavan. Kannattaa pyytää että ottavat ko. softan pois download.fi:stä. Ei tämmöiset kuulu afterdawnin valikoimiin.

  EDIT: Asennettaessa ohjelma korvaa osan asennetuista directshow filttereistä omillaan (ei tarkasta onko aiempia versioita jo asennettuna) ja poistettaessa poistaa asentamansa filtterit, muttei asenna vanhoja sidoksia takaisin. Eli joudut ehkä asentamaan osan koodekeista ja splittereistä uudestaan jos asennat ja poistat tämän softan.

  EDIT2: Poistuvat fillterit taas meinaavat sitä, ettei käyttäjän videot enää välttämättä toimi vanhoilla soittimilla kun hän hätäännyksissään poistaa softan. Aika balls of steel on näillä janttereilla kun kehtaavat vielä puolustaa softaansa :)
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2011
 9. Chamee

  Chamee Member

  Liittynyt:
  28.08.2009
  Viestejä:
  45
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Voi muuten hyvin olla, ei kehdannut päästellä höyryjä OSFinMod -nimimerkillä:) Hyvin samanlaista tarinaakin selittävät, mm. samaa jauhamista avoimen lähdekoodin kodekista, siitä kuinka vaivatonta Facemoods on poistaa, ja kuinka juuri ovat tehneet puhtaalle kovolle uuden win7 asennuksen ja kaikki on toiminut niin mainiosti OS MKV Playerin kanssa. Molemmat myös heittelee ilmoille tuota naurettavaa väitettä, että ohjelmassa ei muka tarjota maksullisia kodekkeja. Odotan innolla mitä tällä jätkällä on vielä sanottavaa.
   
 10. Betrayed

  Betrayed Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  12.10.2004
  Viestejä:
  1,585
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  68
  Onpas mielenkiintoinen ketju, ei voi muuta sanoa. Testimielessä asensin Virtualboxissa ajamaani XP:seen tämän. Pelkät Windowssin päivitykset+Firefox asennettuna, eli ei mitään ylimääräistä tauhkaa. Olin jopa positiivisesti yllättynyt että Facemoods ei asentunut kun klikkasin Cancelia installissa, ei ylimääräisiä addoneja/plugineita Firefoxissa eikä IE:ssä (tähän kohtaan positiivinen sanottava loppuukin).

  Avasin OSMP:n ekaa kertaa, ja minua tervehti 4 peräkkäistä ilmoitusikkunaa, jotka kliksuttelin läpi. *JES, nyt pääsen katsomaan musiikkivideoita* Ensimmäinen yritys: MKV-tiedosto, vastaus "You need to download AVC codec". Jaa, no ei sitten sitä, seuraavana xvidillä pakattu .avi, vastaus "You need to download AVC codec". Jaa, no ei sitten sitäkään, viimeisenä flv-muotoinen tiedosto, vastaus "You need to download AVC codec". Klikkasin "Yes", haluan ladata koodekin. Edellä kuvattu ikkuna pomppaa esiin, noh, ei minulla niin kiirettä ole joten valitsin ainoan FREE-mirrorin - mitään ei tapahtunut. Tai sitten tietokonetaitoni ovat surkeat. En päässyt katselemaan musiikkivideoita. :( Voin kyllä videonkin kuvata tuosta asennuksesta jos ei muuten usko riitä.

  Chamee ja xbkrypt0n repivätkin kivasti tuon C_Coderin tekstioksennuksen auki, joten minun ei tarvitse, kiitos siitä teille. :) Ainut mistä olen eri mieltä on tuo Facemoods, koska XP:seen se ei tosiaan asentunut Cancelin jälkeen.

  Pitäkäähän juttu asiallisena, mitä tulee tohon OSMP:n poistamiseen download.fi:stä, suosittelen ottamaan yhteyttä palautelomakkeen avulla. Adminit lukevat näitä ahkerasti, ja asia hoituu muutenkin yhtä nopeasti kuin jos minä rupean heille viestittämään. Perustelkaa poistopyyntö mahdollisimman tarkasti. :)

  Betrayed (ADFinMod),

  Finnish Moderator

  Afterdawn.com

  EDIT: ilkeyttäni tein videon aiheesta, värit meni ketuiks kun convertoin flv:ksi pienemmän tiedostokoon takia. Noh, onneksi värit eivät ole pääpointti: http://www.multiupload.com/0PWE1V1WNZ

  Uppailen koululla alkuperäsen ~130mt videon aamupäivästä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2011
 11. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Jaa, että se menee eteenpäin kun painaa "Cancel" -nappia... kohtuullisen oudosti suunniteltu asennus. Mitäs jos siinä kohtaa haluaisi peruuttaa koko asennuksen, sehän menee vaan eteenpäin cancelista :)
  Eipä tullut mieleen, että sitä kautta pitäisi pyytää poistattamaan softa sieltä. Etsin softan download.fi-sivulta jotain "raportoi"-nappia, mutta eipä sitä sieltä löytynyt.

  Itselläni ei olisi mitään tuota playeriä vastaan, mutta juurikin tuo rahastus ja adware menee vähän yli. Näitä "ilmaisohjelmia" on netti väärällään ja ainakin aikuisviihdesivustojen kautta niitä saa ihan ilmaiseksi koneelleen pyytämättäkin jos siellä liikkuu vääränlaisella selaimella.

  Sain muuten videotkin toimimaan tuossa kun asennuksen jälkeen asensin koodekit ja splitterit/yms. uudestaan vanhojen päälle. Jos haluaa uusimmat toimivat splitterit/yms., niin ne tarjoavat nuo rajanaapurimme venäläiset. Sanoin muuten virheellisesti, että videot toimivat kaikissa soittimissa kun kokeilin vain MPC:tä ja VLC:tä (molemmissa sisäiset koodekit/splitterit/yms. nykyään).
   
 12. Betrayed

  Betrayed Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  12.10.2004
  Viestejä:
  1,585
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  68
  Tollanen pitäis kyllä munki mielestä olla. :)

  Jeps, siitä saa ja pitääkin avautua, varsinkin kun on tollaset uskottavat "adware and spyware free" läpyskät sivuilla. Tuskin tästäkään olisi saatu mitään isompaa keskustelua aikaan ilman positiivisiakin mielipiteitä.

  Kuten tuli aikaisemmin luvattua, video paremmalla laadulla (~130mt): http://www.multiupload.com/KMAZODDLWI
   
 13. Nikozi

  Nikozi Member

  Liittynyt:
  01.05.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hmm,et uskoisi mitä ihmiset onnistuvat koneiden kanssa sähläämään, vuosien varrella on töissä tullut niin omituisia tapauksia vastaan että ei voi kuin ihmetellä ihmismielen toimintaa.... Ihmettelen myös hieman tätä teidän ketjua, netti on täynnä ilmaisia (tietysti myös maksullisia) soittimia, itse asensin pari päivää sitten UMPlayerin (http://www.umplayer.com/) kokeilun vuoksi VLC:n & Open Subtitles Playerin seuraksi, vaikuttaa ainakin toistataiseksi hyvin käyttökelpoiselta soittimelta, hyvänä plussana YouTuben integrointi soittimeen. Tuo Open Subtitles MKV Playerhan perustuu ALLPlayeriin (http://www.allplayer.org/), mitään ongelmia ei pitäisi olla jos on asennettuna vaikkapa K-Lite Codec Pack (http://en.wikipedia.org/wiki/K-Lite_Codec_Pack), Open Subtitles Playerin hyviin puoliin kuuluu tekstitysten automaattinen haku heidän sivuiltaan, sama ominaisuus on kyllä nykyisin muissakin soittimissa mutta en ole muita alkanut ainakaan toistaiseksi kokeilemaan. Hommatkaa hyvät ihmiset elämä jos otatte stressiä näin mitättömistä asioista, maailmassa on paljonkin asioita joiden stressaaminen on ymmärrettävää mutta tämä ei lukeudu kyllä ihan kärkikaartiin stressattavien asioiden listalla.
   

Jaa tämä sivu