1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Onko PS3 ja Logitech x-530 ja tilaäänet vahvistimella mahdollista?

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi wardeth 26.09.2009.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. wardeth

  wardeth Member

  Liittynyt:
  25.09.2009
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Elikä tarkemmin sanottuna: onko mitenkään mahdollista saada PleikkaKolmoseen tilaäänet Logitech x-530 kaiuttimilla? Pystyykö kyseistä 5.1-kaiutinsettiä liittämään mihinkään vahvistimeen ja sitä kautta optisella kaapelilla PS3:seen, sillä kyseessähän on tietokonekaiuttimet eikä kotiteatterisettikaiuttimet?

  Jos ei siis tiedä tarkemmin kyseistä kaiutinsettiä, yritän kuvailla sitä. Neljästä kaiuttimesta lähtee omat RCA-johtonsa (takavasen=valkoinen, takaoikea=musta, etuvasen=valkoinen ja keski=punainen). Etuoikeasta(joka on siis se, josta pistetään kajarit päälle ja volaa väännetään) lähtee yksi D-liitinjohto ja kolme 3,5mm liitintä. Kaikki, paitsi nuo kolme 3,5mm liitintä, menee siis subwooferiin. Subwooferista lähtee taas pistorasiaan yksi johto. Kysyn siis uusiksi: onko tätä settiä mitenkään mahdollista liittää PS3:seen JA saamalla tilaäänet käyttöön?

  Niin ja vielä se, että, jos tuo on mahdollista, listatkaa mahdollisimman edullisia vahvistimia. Käsittääkseni ainoa mahdollisuus on kuitenkin vahvistimen kautta saadut tilaäänet PS3:n kanssa.

  Kiitos suuresti jo etukäteen, ja koittakaa saada selvää tekstistäni.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu