1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Onko mahdollista yhdistää kaksi tietokonetta?

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Duff770 08.10.2014.

 1. Duff770

  Duff770 Member

  Liittynyt:
  29.10.2011
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Asiaan liittyen löytyy paljon keskustelua sieltä, täältä ja ympäriinsä, mutta halusin kuitenkin tarkentaa omalta osaltani asiaa ja siihen liittyvän ongelman laitaa. Olen tampio, älkää tuomitko - palvon kyllä viisaampiani :D

  Haluaisin saada nauhoitettua koneeni kuvaruutua käyttäessäni photoshopia - ikävä kyllä, piskuinen hp:n läppärini ei oikein jaksa pyörittää piirtopöytää, fotaria ja kuvankaappausohjelmaa kaikkia kolmea sulavasti samaan aikaan. Kuitenkin, kaappien periltä löytyy yksinäinen näyttö ja varsin hyvin toimiva vanhempi pöytätietokone Windows 7:llä (läppärissäni sama) joten mietinkin, olisiko käytännössä mahdollista yhdistää nämä kaksi konetta keskenään niin, että ne jakaisivat yhteisen näytön?

  Siirtyisin suoraan käyttämään pelkkää pöytäkonetta tässä kyseisessä tarkoituksessa mutta ongelma sen suhteen on, että photoshop löytyy vain läppäristäni. Josko voisin vain käyttää fotaria ja piirtopöytää läppärilläni, mutta nauhoittaa samanaikaisesti ruudun tapahtumia pöytäkoneellani...? Uskon ihmeisiin.

  Kiitokset jo etukäteen vastanneille! : )
   
 2.  
 3. RatCon

  RatCon Senior member

  Liittynyt:
  18.01.2010
  Viestejä:
  9,316
  Kiitokset:
  558
  Pisteet:
  173
  Periaatteessa kyllä, jolloin kuva tulee aina toisesta koneesta. Itsellä oli vanhassa kuvaputkessa 1 ja 2 painikkeet, josta sain valittua kumpaa konetta näyttä näyttää sillä hetkellä. Jos sitä ajoit takaa ?

  Ja anna näytöstä merkki ja malli
   
 4. Boss93

  Boss93 Regular member

  Liittynyt:
  28.09.2011
  Viestejä:
  972
  Kiitokset:
  33
  Pisteet:
  38
 5. Duff770

  Duff770 Member

  Liittynyt:
  29.10.2011
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Näyttö on LG E1940S http://www.lg.com/uk/monitors/lg-E1940S-led-monitor

  Menee itselläkin jo ajatukset ristiin - siis kyllä, periaatteessa haluaisin käyttää kannettavaani ja jos mitenkään mahdollista, nauhoittaa läppärini tapahtumia pöytätietokoneestani löytyvällä ohjelmalla, koska läppärini ei jaksa enää itse samanaikaisesti pyörittää kuvankaappausohjelmaa. Noin :D

  Pitääkin heti koittaa, josko etätuki ratkaisisi koko homman! Kyseisestä pöytätietokoneesta ei internetiä löydy eikä tällä hetkellä edes onnistune sen saaminen siihen, mutta eräs toinen kelpo läppäri netillä saattaisi löytyä korvaajaksi..
   

Jaa tämä sivu