1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Onglema koneen ja kuulokkeiden yhteensopivuudessa

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Asbel 03.11.2014.

 1. Asbel

  Asbel Member

  Liittynyt:
  16.01.2010
  Viestejä:
  65
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ostin siis juuri tuollaiset AKG K935 langattomat kuulokkeet. Saan äänet kuulumaan noista kuulokkeista kuten kuuluukin, mutta ongelmat ilmaantuvat kun laitan kuulokkeet latautumaan. Tietokoneen virtapiuha on maadoitetussa pistorasiassa, samoin kuin kuulokkeidenkin. Kummatkin ovat kiinni jatkoroikissa, mutta kuitenkin eri jatkoroikissa.

  Kun laitan kuulokkeet latautumaan, kone menee heti unitilaan (joka on muuten kytketty pois käytöstä), josta se herää vain jos pitää virtanapin pohjassa (käynnistyy uudelleen), jos vain käytän kuulokkeet nopeasti latautumassa, kone käynnistyy uudelleen itse. Kuulokkeiden lähetin/telakka on kiinni koneessa 3,5mm audioliitännällä (vihreä plugi) ja ongelma on sekä etu- että takapaneelin liitännällä. toisilla kuulokkeilla, SteelSeries Siberia V2 ongelmia ei ilmaannu. Mikähän tuossa voisi olla vikana?

  Myös kerran kun koneen joutui käynnistämään uudelleen tuon jälkeen, prossusta avatut coret olivat "poistuneet" ja ne piti avata uudelleen. Voiko viallinen audiokaapeli aiheuttaa tällaista, ei nyt ole toista millä kokeilla? Kaikki neuvot olisivat nyt kyllä tervetulleita. Täytyy nyt latailla noita tuo audiokaapeli irti ettei vaan mitään hajoa.
   
 2.  
 3. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,099
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  118
  Mitä itse tuossa kokeilisin olisi:
  - ottaa telakan/laturin virta tietokoneen USB-liitännästä mukana tulleen muuntajan sijaan
  - kytkeä telakan muuntaja samaan jatkoroikkaan koneen kanssa
  - kääntää telakan muuntaja roikkassa toisin päin, että töpselin kontaktit vaihtavat paikkaa (tämäkin joskus vaikuttaa!)
  - (tätä en voi suositella, mutta itse kokeilisin) kytkeä telakka maadoittamattomaan pistorasiaan, vaikka se ohjeissa kielletäänkin, ainakin hetkeksi, kokeeksi
  - hankkia RCA-liittimistä lähtevään johtoon galvaaninen erotin (kallein, mutta luultavasti ongelman viimeistään poistava keino)
   
 4. Asbel

  Asbel Member

  Liittynyt:
  16.01.2010
  Viestejä:
  65
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kiitos näistä. Eipä käyneet tuollaisetkaan mielessä:D. Telakalle kun ottaa tietokoneen USB:stä virran niin ei mitään ongelmia. Eli ilmeisesti tuossa muuntajassa sitten jotain häikkää.
   

Jaa tämä sivu