1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelmia Wiin poltetuissa peleissä DBZ: Budokai Tenkaichi 2 ja Excite Truck

Viestiketju Wii -osiossa. Ketjun avasi tiputurre 13.04.2007.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. tiputurre

  tiputurre Member

  Liittynyt:
  13.04.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Elikkäs ongelmana on kun hain Excite Truck nimisen pelin torrenteilla ja sitä sitten testaamaan lähdin perus polton jälkeen jolla ovat muutkin pelit toimineet. Wiikey modi löytyy laitteesta ja pelithän käynnistetään normaalisti levy sisään laittamalla, mutta laite ei levyä tunnista... Nytten on kokeiltu kolmea eri levy "mallia" Verbatim yms. ja aina polttanut hitaimmalla nopeudella, mutta ei vain tunnista. Yritin itse löytää tähän vastausta, mutta törmäsin vain espanjan kielisiin sivuihin missä juteltiin jostain pelien MD5 coodeista tai jotain sinne päin, mutta onko tällä mitään tekemistä asian kanssa ja jos on niin miten tätä MD5 codea voidaan muuttaa/lisätä?

  Ja toinen ongelma tuli kun poltin samalla tavalla kuin äskeisenkin pelin niin tämän DBZ: Budokai Tenkaichi 2. Peli toimii muuten moitteettomasti mutta kun itse peliin mennään häviää tv kuvan alalaidasta iso kaistale eli siis tulee vain mustaa sille ja se menee V-mäisesti kuvan päälle... myös hahmojen varjot näyttävät omituiselta... leijuvat hahmojen päiden päällä... Mutta kyllä valikot sun muut näkyvät kokonaisena. Eli mikäköhän tuossa mahtaapi olla vikana? Tarviitseeko erilaiset kaapelit vai huono image josta poltto on tehty vai mitä?

  Kiitän jo valmiiksi vastauksista ja jos jokin jäi epäselväksi niin yritän sitten pyyntöjen mukaan kertoa lisää ongelmista.
   
 2.  
 3. slerba

  slerba Member

  Liittynyt:
  12.03.2007
  Viestejä:
  87
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  ai ai ai ei saa ladata... paha poika!!!
   
 4. Gasparde

  Gasparde Guest

  "slerba", hän ei kysynyt että saako netistä ladata! Niin tuohon vastaukseen, että uskoisin että sinun pelien aluekoodit eivät ole PAL eli meidän alueen koodistoon kuuluvia (jos olet ostanut myllysi suomesta). Muistaaseni luin jostain että nimenomaan juuri kyseiseen peliin "DBZ: Budokai Tenkaichi 2" tulee tämä musta viiva kun se on NTSC aluekoodia. Jostain täältä keskustelualueelta löytyy kyllä linkki sinne wikipedian sivulle missä lukee kaikki PAL laitteella toimivat NTSC sekä JPN(japani) -pelit. Joten yritä ladata lähinnä niitä PAL versioita.

  E: ja tässähän se on
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 13.04.2007
 5. tiputurre

  tiputurre Member

  Liittynyt:
  13.04.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitoksia tuosta linkistä ja vastauksesta Gasparde. Vielä tuo Excite Truck jää hieman mietityttämään... Pal versio pitäisi olla, mutta ei vaan lue levyä... Voisiko kyseessä olla joko se ettei ole tullut Wiitä päivitettyä kun ei tuota netti adapteria tullut hommattua tai sitten se etten ole tuohon WiiKey ORIGINAL modiin mitään päivityksiä asennellut jos semmoisia siihen on tullut
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2007
 6. Gasparde

  Gasparde Guest

  Juu saattaa olla, kannattaa päivittää niin saa ne DVD+RW:t kin toimimaan. Itsellänikin oli semmoinen ongelma ensimmäisellä kerralla että peli nyki jonkun verran ja musiikkeja kuului välillä. Laitan itse aina pelit sillee, että wii päälle->peli sisään->wii kiinni->wii päälle niin pitäisi toimia. Itsellä toimii kuin unelma.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 14.04.2007
 7. tiputurre

  tiputurre Member

  Liittynyt:
  13.04.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitoksia näistä tiedoista Gasparde. Onkos sillä modin päivityksellä jokin omat sivut mistä sais sen tiedoston ja ohjeet?

  Ja vielä semmonen että voiko Wii:tä päivittää ilman tuota netti adapteria, ja jos voi niin miten?
   
 8. Gasparde

  Gasparde Guest

  Itse en ole wiitä päivittänyt vaan pelkän sirun. Niin oliko sinulla se wiikey siru? Jos on niin tässä.
  Niin ja vielä varoittelisin, että ei kannata niitä NTSC pelejä hirveästi poltella, jos lukee tuolla wiki linkissä että "Risk of bricking", voi mennä konsoli rikki, kun niissä tulee joku päivitys hommeli.
  Pitäisi varmaan tuo nettiadapteri itsekkin hommailla... ja jos tulee vielä niitä nettipelejä...
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 14.04.2007
 9. Jannejt

  Jannejt Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  5,049
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  aD:ssä ei piraattipeleistä keskustelua..
   
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu