1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelmia TV:n valinnassa

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi Strafe 06.08.2006.

 1. Sokar80

  Sokar80 Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  2,319
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  niin no kyllä musta se kuulosti oudolta kun puhe äänet tulikin 3,5m oikealta vasemmalta eikä kuvan keskeltä
  olen samaa mieltä yksikin "huono kaijutin pilaa hyväön kokonaisuuden
  niin lähinnä että[bold] impedanssi \ ohmia arvot on samat[/bold] yleisin HIFI kaijutimen arvo 4 ohmia eli älä osta esim etu kaijuttimet 4 ja taka 8 sitten keski kaijutin 6 niin sillon ei tule hyvää vaikka kyllä ne toimii mutta !!!
  ei ole ainut ero 328€ kangalla on 800->1200€ kangaaseen heijastuksen laatu eli 800->1200€ kangas ei syö valo jollonka värit \ kuva toistuu sellaisena kuin se tykin linsistä ulos tulee

  kyllä voi rakentaa ite AD lyötyy ohjeita en jaksa ite kirjoitaa ainut että yksiössä ym pienissä asunnoissa saa rulla kangaa pois edestä kun ei kun taas puusta tehty levy joutuu pultaamaan seinää pysyvästi eli vaatii 2m tyhjää seinä tilaa mihin ei tule ikinä mitään
  Z¤ on PASKA näin yksin kertaiseksi sanottua no on se parempi jos sitä vertaa epson \ sony 799€ gigantissa mutta

  Mitsubishi HC3000 vs Sanoy vs Optoma H72i niin toi H72i voitti kirkaasti monen eri katsojan mielestä koska DLP ( H72i )värit ja contrasti oli vailla vertaa

  toi OPPO DVD ( oppo digital DV971H ) soitin on tosi hyvä itellä on nyt sellainen se oli parempi kuin 2004 pioneer lippu laiva malli johon vaihdoin ton
  ei olekkaan
  kyllä netistä voi tilata
   
 2.  
 3. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,100
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  118
  Eipä noilla impedansseilla oikeastaan ole merkistystä, jos on kunnon vahvari. Keskikaiutinhan toistaa lähinnä puhetta, joten keskialueen värittymättömyys ja sopiva suuntakuvio taitavat olla ne keskikajarin tärkeimmät vaatimukset.
  IMHO keskikaiutin kannattaa ostaa, jos katselu/kuuntelupaikka on pakosta sivussa ideaalisesta tai katselijoita on useampia kuin yksi.

  Säästöbudjetilla takakajareiksi voisi mielestäni aluksi ostaa "kirpparilta" kympin kaiutinparin, jotka myöhemmin voi päivittää vaatimuksiin ja sisustukseen sopivammiksi.

  Ehdottomasti kannattaa käydä oikeissa hifi-liikkeissä katselemassa ja kuuntelemassa eri vaihtoehtoja ennen ostopäätöstä.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2006
 4. Sokar80

  Sokar80 Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  2,319
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  niin no sitten puhutaa jo yli 1000€ vahvistimista oma Yamaha AX2 syö mitä vaan sinne laittaa mutta yks tuttu osti onkyo jokin 480€ ja sitten eri kaijuttimia aina kun lyöty rahaa kun iski taka kaijuttimet kiin katto n:6min leffaa kun vahvistin poksahti huolto oli sanonut etta virta piiri ja potikka "räjähti" liian suuren kuorman ansiosta

  olen samaa mietä moni tuttukin on ollut eri mieltä hyvistä kaijutimista kuin minä kun puhuutaa samasta hita luokasta joten oma korva ratkaisee eli on melkei mahotonta sanoa mikä soi\kuulostaa sinun korvaa hyvältä

  jep mutta 90% ainakin helsinkin myyjistä myy tavaraa joka ei toimi mutta valehtelee ostajalle että kyllä ne toimi kun tossa viime viikolla kokeilin mutta myyn pois kun ostan uusia
   
 5. Strafe

  Strafe Member

  Liittynyt:
  06.08.2006
  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitoksia jälleen

  Pitää käydä ihmettelemässä siellä hifi-liikkeessä huomenna tai ylihuomenna.

  Onko tuo netistä tilaaminen kauhean turvallista?Ikinä en ole mitään tilannut,mutta peloteltu ollaan,että ei menis ikinä kaikki kuten kuuluisi.
   
 6. jusunakki

  jusunakki Regular member

  Liittynyt:
  10.12.2004
  Viestejä:
  1,254
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Marekilta tilaaminen on turvallisempaa kuin mikään muu asia maanpinnalla ;) Se on rento äijä ja varmaan antaa alennusta kun isompaa läjää ostat ^^ Muutenkin todella hyvä palvelu.
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2006
 7. Strafe

  Strafe Member

  Liittynyt:
  06.08.2006
  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ok

  Pitää nyt käydä kattelees täällä Vaasassa aluksi ja jos ei löydy oikeen mitään mielestä, rupean miettiin tuota netista tilausta.Tietenkin jos ylihinnoteltu on täällä, niin sitten pitää kans miettiä tuota netistä tilausta.
   
 8. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,100
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  118
  Tunnetuista suomalaisista nettikaupoista tilaaminen on aika huoletonta, sillä sitä kautta ostetuilla tuotteilla on mm. Suomen lain mukainen postimyynnin 10 päivän palutusoikeus, kunhan tuote on käyttämätön.

  Luottokortilla ostettaessa suurin osa riskeistäkin jää luottokunnan harteille. Mutta ainahan voi olla, että joku liike ei suosiolla noudata määräyksiä ja takuu ym. asioiden kanssa tuleekin ongelmia.

  Etenkin ulkomaisista nettikaupoista ostettaessa kannattaa kyllä vähän kysellä vaikka juuri aD:n palstalla muiden kokemuksia.
   
 9. Sokar80

  Sokar80 Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2006
  Viestejä:
  2,319
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  et kai ite ole tää marekin myyjä ??? kun noin kehut kyseistä liikettä tai muuten vaan tuttu ym sukulainen

  no ite en ole tilannut mitään netistä kun kerran joku hifi liike kusi silmään en muista nimeä ja toisen kerran Pixmania niin pahasti että joutu menemään kuluttaja asiamiehen juttusille että sai rahat takaisin vaikka oli selvä juttu tosta mareksista en ole kuulut mitään huono joten eiköhän ok liike vaikka high-End studio on parempi :)

  http://www.highendstudio.fi/

  http://www.concepthifi.fi/
   
 10. jusunakki

  jusunakki Regular member

  Liittynyt:
  10.12.2004
  Viestejä:
  1,254
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  En ole kyseinen kauppias :D
  Menkää vaikka http://www.dvdplaza.fi/forums/ katsomaan, niin siellä ei muuta kauppaa käytetäkkään enää :)

  Tai vaikka tuo ketju:
  http://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=43479

  No miten sen nyt ottaa...Tuossa nopeaa hintavertailua tein XLS200 subbarista niin:
  Mareksound: 499€
  Highend Studio: 600€
  Mutta varmasti Highend Studiokin hyvä kauppa (myös DVD Plazan kumppani), mutta mielelläni maksan vähemmän kuin enemmän :)

  Sori, ei varmaan sais mainostaa toista foorumia täällä, mutta kyllä kaikki taitaa dvdplazan muutenkin jo tietää :>
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2006
 11. Strafe

  Strafe Member

  Liittynyt:
  06.08.2006
  Viestejä:
  24
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitoksia

  Elikkä aika hyvin ja luotettavasti taitaa Marekki hommansa hoitaa. Käyn paikan päällä ehkä katsastamassa,jos aikaa saan vain töistäni.

  Tässä on muuten sen paikallisen Hifiliikkeen nettiosoite, jos kiinnostaa hintoja vertailla http://www.wasahifi.fi/
   
 12. Dailyleaf

  Dailyleaf Member

  Liittynyt:
  14.10.2005
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Älä osta lg:n tv:tä. Itse ostin verkkokaupasta tossa vuoden alussa lg rz37lz55 ja siinä oli about 25% ruudusta valovuodon peitossa käytin 2 kertaa huollossa infocarella. infocaren teknikko sanoi, että ei siinä mitään valovuotoa ole. Kolmatta kertaa kun yritin saada huoltoon, niin lähetin digikuvan ja kuvan perusteella he sanoivat, että on ihan normaalia valovuotoa. Sitten lähetin kuvan toisiin huoltofirmoihin, josta tuli vastaukseksi, että ei toi kyllä ihan normaalilta näytä. Otin yhteyden kuluttajanneuvojaan ja purkasin kaupat. Tassä tappelussa kesti noin puolivuotta. Joten jos haluatte säästää hermojanne ostakaa laatumerkkejä kuten Samsung, sony ja panasonic ja te joilla nyt on jo jokin lg niin hoitakaa takuu jutut maahantuojan kautta helpottaa hommaa huomattavasti. Ja vielä lopuksi marekki on hyvä liike oon ostanu itte sieltä kaikki kotihifit ja aijon tulevaisuudessaki ostaa suosittelen.
   

Jaa tämä sivu