1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Ongelmia Sonyn puhelimen kanssa.

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi mcmopo 23.02.2021.

 1. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,507
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Eli hajosi tuossa vanha puhelin ja ostin varapuhelimeksi Sony experia 10 II, kunnes vanhaan tulee uudet kilkkeet kiinasta. Muuten puhelin toimii hyvin mutta pari ongelmaa tuli vastaan mikä käytännössä estää koko puhelimen käytön

  1: Viestin merkkiääni, kun saa Esim. Whatsappissa ääniviestin niin puhelin piippaa viestin merkkiääntä kokoajan (noin sekunnin välein). Tämä tekee viestien kuuntelusta lähestulkoon mahdotonta. Tekee samaa hommaa bluethooth kuulokkeella tai ilman. Samaa tekee myös kun käytän Tuneln nettiradio sovellusta.

  2: Käytän töissä Zeklerin kuulosuojaimia bluethoot mikillä. Minkään muun puhelimen kanssa ei ole ollut ongelmia. Normaalisti kuulokkeilla pystyy jopa moottorisahaa käyttäessä puhumaan normaalisti puhelimeen ongelmitta mutta sonyn puhelimeen yhdistettynä vastapuoli kuulee jopa taustalla olevan radion äänen. Puhelimessa kuluu kumminkin yli puolet työpäivästä joten sen toimivuus on aika kriittistä.

  Osaisiko joku antaa jonkinlaista vinkkiä ongelmien syyhyn?
   
 2.  
 3. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  5,596
  Kiitokset:
  1,106
  Pisteet:
  223
  Taistelin itse vähän saman tyyppisen ongelman kanssa. Noita hälytysääniä voi muokata ja muuttaa Asetusten "Sovellukset ja ilmoitukset" osiossa ohjelmakohtaisesti. Sieltä ratkesi omat ongelmani. Kannattaa vilkaista. Ilmoitusäänet voi vaientaa sieltä kokonaan tarvittaessa.
   
  dRD kiitti tästä.

Jaa tämä sivu