1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelmia hajonneen puhelimen kanssa / data talteen

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi gratnak 08.04.2016.

 1. gratnak

  gratnak Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2010
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Huppista, tippui S3 LTE versio lattialle viimisen kerran. Näyttö totaalisen pimeä, mutta muuten toimii. Sisällä sykkii CM11 nightly helmikuulta. Olisiko mahdollista saada tekstiviestejä ja puhelinnumeroita jotenkin talteen? Oletan että USB debugging on päällä (jollei ole voiko sen laittaa jotenkin PC:n kautta) ja kokeilin XDA:lta löytyvää softaa joka asennellaan PC:lle ja PC:n ruudulta voipi sitten ohjailla ja katsella puhelinta.. mutta kun en vaan saa siinä näyttöä näkymään :( Ja eipä mulla mitää pilvipalvelussa ole tallessa :(

  Sitten toinen ongelma: ystävä teki jostain kumman syystä S4 activeen hard resetin recoveryn kautta, kun ei saanut Touch Wizin menuista tehtyä. Nyt on sitten elämän tärkeimmät valokuvat perhe-elämästä kadoksissa. Olisiko jotain vinkkiä millä näitä voisi yrittää kaivaa? Itsellä tuli mieleen ainoastaan Recuva Piriformilta. Mutta tyhjeneekö puhelin ihan totaalisesti jättämättä mitään muistijälkeä hard resetin jälkeen?
   
 2.  
 3. Tonttuman

  Tonttuman Regular member

  Liittynyt:
  11.01.2007
  Viestejä:
  191
  Kiitokset:
  22
  Pisteet:
  28
  Aina kannattaa kokeilla. Taannoin itsellä kävi pikku fiba erään bugailevan muistitikun kanssa kun menin pika-alustamaan sen. Recuva kyllä löysi poistettuja tiedostoja mutta mikään niistä ei ollut enää pelastettavissa toimivana, vaikka en ollut mitään ylikirjoittanut. Vissiin näiden elektronisten muistityyppien kanssa homma on vähän hankalampi kuin mekaanisten tallennusvälineiden kanssa.
   
 4. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,439
  Kiitokset:
  45
  Pisteet:
  58
  Ongelma 2:

  Hard resetin ei pitäisi vaikuttaa muistikortin sisältöön(vain puhelimen omassa muistissa olevat sovellukset, viestit ja muut poistuvat resetin yhteydessä), joten jos kuvat oli itse otettuja ja muistikortilla (niinkuin yleensä ovat nykypuhelimissa), puhelin on vaan kadottanut asetukset siitä mihin ne on kortilla tallennettu.

  Kortin voisi kokeilla ottaa pois ja laittaa takaisin, jolloin puhelimen pitäisi tunnistaa se uudestaan. Sitten kuvia ja muita tiedostoja voi kaivella esim. omat tiedostot sovelluksen avulla, tai jollakin sopivalla Google Playsta löytyvällä tiedostonhallintasovelluksella. Jos puhelin ehdottaa kortin kanssa sählätessä sen formatointia, ÄLÄ FORMATOI sitä, jos kortilla on tärkeitä tiedostoja.

  Tottakai kortilta voi kalastella tietoja tietokoneen kanssa. Kortin pitäisi näkyä tietokoneella ihan normaalisti ukoisena asemana, kun se on koneeseen kytketty sopivalla muistikortinlukijalla.
   
  gratnak kiitti tästä.
 5. gratnak

  gratnak Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2010
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Juu, Recuvalla löytyi suurin osa valokuvista kortilta kun lukijan kautta käytti. Puhlin USB-piuhan kautta ei toiminut "ulkoisena asemana" Sampan USB ajureista huolimatta ja piti rootata puhelin ja asennella Discdigger ja sillä etsiskellä puhelimen omasta muistista erikseen. Melkosta puljaamista. 1/4 kuvista oli jotenki pirstaloitunu eikä niitä voinu palauttaa, tunnisti kyllä tiedostot, mutta thumbnailit ei näkynyt winukassa eikä tiedostoja voinut avata ja katsella.

  Kiitoksia ripeistä vastauksista!
   

Jaa tämä sivu