1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelmia Buffalo Wireless Airstation Turbo G:n käytössä

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Pagnarok 08.03.2009.

 1. Pagnarok

  Pagnarok Member

  Liittynyt:
  16.11.2007
  Viestejä:
  19
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Elikäs käytössäni on langaton netti (Buffalon Airstation Turbo G), joka on yhdistettynä modeemiin ja siitä koneelle (XP). Netti toimii kyllä XP:llä mutta jostain syystä viereisessä huoneessa oleva Vista ei löydä langatonta yhteyttä.

  Jos siirrän netit Vistaan, XP kyllä löytää langattoman yhteyden, mutta netti pätkii eikä esim. nettipelien pelaaminen tai live messengerin puhelukeskustelut toimi kuin lyhyen aikaa ennen kuin yhteys katkeaa.

  Lisäksi Buffalon AirStation Setup Wizard versio 1.1.0 ei pääse AirStation verkkoon vaan antaa ilmoituksen jossa lukee "Connection with the AirStation failed". En kyllä tiedä miten tuon toimiminen vaikuttaisi nettiini mutta ajattelin kuitenkin mainita.


  Osaisiko kukaan neuvoa miten selviäisin ongelmistani?
   
 2.  
 3. Pagnarok

  Pagnarok Member

  Liittynyt:
  16.11.2007
  Viestejä:
  19
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Täydennystä edelliseen viestiini. Eli varsinainen ongelma nyt on siinä, että langaton nettiyhteyteni katkeaa säännöllisesti tehdessäni tiettyjä asioita. Normaalin netissä olon se kestää katkeamatta, mutta nettipelit (ainakin Counter Strike) ja mm. Windows live messengerin puhelut katkeavat ja tämän jälkeen kone yhdistää netin lähes välittömästi. Uskon, että vika on jossain WLAN säädöksissä, mutta varma en ole.
   

Jaa tämä sivu