1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Wintoosan Firefox verio 0.8:ssa

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Sk8erMan 10.05.2004.

 1. Sk8erMan

  Sk8erMan Guest

  joo tällästä onkelmaa tuppais, kun oon lataamssa wintoosa ME:llä Firefox 0.8:lla Mandraken CD1:stä, niin osaisko kukaan sanoo että pystyykö keskeneräistä tiedostoa jatkamaan siitä mihinkä se jäi. Olisin tästä tiedosta erittäin kiitollinen, sillä täällä Helsigissä vähän pukkas ukkosta ja piti hetkeks sammuuttaa kone ja muutenkiin vähän tilttinyt.
   
 2.  
 3. MaxPaine

  MaxPaine Guest

  nuo linuxit kannattaa hakea ftp-ohjelmilla, jotka osaavat jatkaa latausta siitä mihin se jäi katketessaan. hae esim. smartftp http://www.smartftp.com -osoitteesta, ja sillä menet ftp-palvelimelle, ja vedät hiiirellä sen .iso-tiedoston palvelin-ikkunasta sen keskeneräisen päälle ja ohjelman kysymykseen vastaat resume.
   
 4. Sk8erMan

  Sk8erMan Guest

  Kiitos kovasti tiedosta, mutta "liittyykö" se automaattisesti esim. exploriin, koska mulla on käytössä Opera, Firefox ja explorer. Vai pystyykö sitä yksinkertaisesti käyttämään noiden kaikkien kanssa tai pelkästän esim. Firefoxin kanssa?!
   
 5. MaxPaine

  MaxPaine Guest

  smartftp on ihan itsenäinen ohjelma, jota voi käyttää ihan kaikkien selaimien kanssa. se ei siis "liity" automaattisesti mihinkään selaimeen vaan sinä käynnistät sen käynnistä-valikosta: käynnistä->kaikki ohjelmat->smartftp->smartftp.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 24.05.2004

Jaa tämä sivu