1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Ongelma spostin lähettämisessä, vika windowsissa?

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi trooper78 24.11.2014.

?

Toisten tietokoneongelmien jatkuva pähkäily

 1. mukavaa ajanvietettä

 2. alkaa jo käydä hermoille

 3. en tuhlaa aikaani moiseen

 4. anteeksi, että olen tälläinen tunari =(

Results are only viewable after voting.
 1. trooper78

  trooper78 Regular member

  Liittynyt:
  18.04.2005
  Viestejä:
  521
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tuttavalla on kannettava tietokone, jossa Win8.1. Kesästä lähtien ollut käytössä ja tuolla käynyt lukemassa sähköpostit hotmail.com sivuston kautta ongelmitta, selaimena Firefox. Nyt viikonloppuna tilanne muuttui . Sähköpostia käyttäessä aluksi ei ole ollut mitään mutta piakkoin sivun ylälaitaan pompahtelee ilmoitus: "yhteyttä outlookiin ei saada... yritä uudelleen". Saapuneet viestit eivät suostu enää avautumaan eikä lähettäminen/vastaaminen toimi.

  Ensiksi ajattelin, että vika nettiyhteydessä (Wifi) mutta muilla sivustoilla surffaus onnistuu ongelmitta. Viruksia eikä matojakaan löytynyt (Spybot Search&Destroy, Avast). Uusia ohjelmia ei ole asennettu sitten kevään. Koneessa ei ollut automaattinen päivitys päällä, joten mietin joskos vika olisi ollut siinä, että joku päivitys puuttuisi. Päivitys kuitenkin tyssäsi alkuunsa, sillä latauspalkki polki paikoillaan ilman, että mitään tapahtui (ladattavien tiedostojen koko oli parin megan luokkaa). Nettiyhteys oli kuitenkin päällä.

  Toisella, XP:llä varustetulla, koneella postinluku ja lähetys onnistui ongelmitta eli vikavarmaankin ohjelmapuolella, mutta missä siellä? Ehdotuksia otetaan vastaan =/
   
 2.  

Jaa tämä sivu