1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

ONGELMA SANDISK SANSA E270 KANSSA

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi MoreBass 30.06.2008.

 1. MoreBass

  MoreBass Member

  Liittynyt:
  09.06.2008
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Elikkäs homma on näin että kun käynnistän laitteen, ruutuun tulee: päivitä tietokantaa. Normaalisti kun tuo tuli näyttöön, palkki meni loppuun ja sitten toimi normaalisti. Tiedän kyllä että tiedostonjensiirron jälkeen tämä tulee näyttöön: päivitetään tietokantaa, mutta nyt käy niin että palkki latautuu yhden kuudesosan ja jää siihen. Ei auta että jätän laitteen päälle vaikka kuinka kauaksi aikaa, eikä myöskään resetointi tai uudelleenkäynnistys.
  Ajattelin myös että tyhjennys olisi voinut auttaa asiaa mutta sekään ei onnistu koska vaikka laitan sansan kiinni usb:hen niin ei tapahdu mitään. Ei koneessa eikä sansassa. Itse veikkaan että se on jumittunut koska, kellonaika on oikea kun käynnistän laitteen mutta sitten kun palkki jää paikalleen niin kellonaikakin jää. Päivä ennen laitteen jumittumista' laitteesta hävisi viikko sitten lisäämäni pari videota, jotka toimivat siihen päivään asti. Jos keksitte mitään niin kertokaa, tarvitsen NOPEAA JELPPIÄ!
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2008
 2.  
 3. MoreBass

  MoreBass Member

  Liittynyt:
  09.06.2008
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
 4. DragoonJ

  DragoonJ Regular member

  Liittynyt:
  02.08.2005
  Viestejä:
  400
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Oletkos päivittänyt tuon laitteen firmwarea milloin? Oma kokemukseni kyseisestä soittimesta on, että se on kauhea buginen ja jäätyilee aina välillä. Onkos takuuta jäljellä? jos on, niin ostopaikkaan valittamaan.
   

Jaa tämä sivu