1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma käyttöönotossa! HP Envy 14-1190eo

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi tommirii 07.05.2011.

  1. tommirii

    tommirii Member

    Liittynyt:
    15.02.2011
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi,

    ostin viikko sitten kyseisen läppärin ja sen käyttöönotossa on ongelmia. Ensimmäisen koneen sain maanantaina ja laitoin laturiin. Latasin 16 tuntia ja akkuvalo vilkkui vieläkin. Laturi on 90 watin laturi, joten arvelin, että sen pitäisi olla valmis jo huomattavasti aiemmin. No, laitoin koneen takaisin ja sain toisen tilalle eilen. Laitoin koneen laturiin perjantaina (eilen) klo 16 ja otin pois tänä aamuna (lauantaina) klo 8. Eli 16 tuntia ja akkuvalo vilkkuu edelleen.

    Kone on käsittääkseni HP kuluttajapuolen lippulaiva ja voitti jonkun Mikrobitin testinkin, mutta tuohan taitaa olla ihan paska, vai teenkö jotain väärin? Käyttöönotto ohjeessa lukee ensimmäisenä: liitä kone laturiin ja kytke virta kun latausvalo palaa valkoisena. Eipä ole kahdella koneella päässyt ohjeen ensimmäisestä kohdasta eteenpäin kun joku mättää.

    Osaatteko sanoa mistä tämä johtuu, tai oletteko kuulleet vastaavaa?

    -Tommi-
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,653
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    193
    Tarkoitatko, että akkuvalo vilkkuu keltaisena eikä lakkaa vilkkumasta, vaikka kytket laturin, jonka "töpseli" on seinärasiassa? Keltaisen akkuvalon pitäisi lakata vilkkumasta heti, kun laturi on liitetty koneeseen. Kun akku on täysi, keltainen valo vaihtuu valkoiseksi.
     
  4. yksyks2

    yksyks2 Guest

    Siis etkö uskalla laittaa konetta päälle tämän takia?
     
  5. jjabi

    jjabi Regular member

    Liittynyt:
    25.09.2010
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Akku kannattaa tietenkin ladata ensimmäisellä kerralla aivan täyteen, eli ei konetta kannata päälle siis laittaa, että akku saa ihan rauhassa täyteen latautua.
     
  6. tommirii

    tommirii Member

    Liittynyt:
    15.02.2011
    Viestejä:
    4
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Moi,

    kyseessä on siis jo toinen peräkkäinen Envy ja vika on sama. Eli kone ei viesti mitenkään siitä, että akku tulisi täyteen. Tämä on käyttöohjeen ensimmäinen pykälä, jossa ohjeistetaan että konetta ei tule käynnistää ennen kuin lataus on valmis ja sitä olen noudattanut. Kun kytkin koneen ensimmäistä kertaa lataukseen niin valo palaa ensin yhtäjaksoisesti n. 30s ja alkaa sen jälkeen vilkkua. Latasin molempia koneita 16 tuntia ja valo vilkkui edelleen. Otin latauksesta pois, sillä näytti ettei akku tule täyteen. Tätä viimeisintä yritin ladata vielä uudelleen eri pistokkeesta, mutta viiden tunnin latauksen jälkeenkin valo vilkkui vielä.

    Käsittääkseni valon pitäisi alkaa palamaan yhtäjaksoisesti merkkinä siitä, että akku on täysi. En siis uskalla käynnistää konetta.

    -Tommi
     
  7. yksyks2

    yksyks2 Guest

    No joko pistät koneen päälle tai palautat kauppaan.
     
  8. jjabi

    jjabi Regular member

    Liittynyt:
    25.09.2010
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Onko akku koneessa :D Voi olla ettei 16h riitä ensimmäiseen lataukseen?
     
  9. zipperi

    zipperi Regular member

    Liittynyt:
    29.11.2004
    Viestejä:
    638
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    28
    No ei kyllä ole tullut vastaan läppäriä jonka akku ei olisi täynnä 3-4 tunnin latauksen jälkeen.
     
  10. jjabi

    jjabi Regular member

    Liittynyt:
    25.09.2010
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Njoo totta.
     
  11. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,653
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    193
    Varmuuden vuoksi, kun et vastannut, kysyn uudelleen, seuraatko varmasti vilkkuvaa keltaista akkuvaloa?
     
  12. envy141190

    envy141190 Member

    Liittynyt:
    05.09.2011
    Viestejä:
    1
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Tänään aamulla paketista avattu Envy 14-1190eo ja noin 9:30 virtajohdon perään laitettu vilkuttaa akun merkkivaloa valkoisena edelleen (kello nyt 16:20). Oppaat suomeksi tai englanniksikaan eivät tunne vilkkuvaa _valkoista_ valoa. Soitettu tuotetukeen, josta tähän mennessä ei saatu mitään apua. Uusi ongelma heille?? Soittavat tänään uudelleen, josko valo olisi lopettanut vilkkumisen. Olis vaan kiva tietää mikä ylipäänsä aiheuttaa ton vilkkumisen...
     
    Viimeksi muokattu: 05.09.2011

Jaa tämä sivu