1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Omnia Pro vs Touch Pro2

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi MskshX 14.07.2010.

 1. MskshX

  MskshX Member

  Liittynyt:
  14.07.2010
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tervehdys!

  Uutta puhelinta harkitsemassa kun alkaa tuo vanha ja luotettava E90 hieman hajoilemaan. Täydellistä puhelinta ei tunnu näköjään vaan löytymään, joten joutuu tekemään hieman kompromisseja. Ehdottomin vaatimus on qwerty -näppäimistö. Myös android olisi kiinnostavin järjestelmä, mutta näistä ei tahdo hyvää yhdistelmää löytyvän. Motorolan Milestone olisi ollut kiinnostava, mutta ei taida enää mistään löytyä.

  Nyt jouduttaneen "tyytymään" Windows Mobileen ja resistiiviseen näyttöön, mutta eiköhän näiden kanssa opi elämään.

  Mielenkiintoisimmat vaihtoehdot olisivat siis Samsung Omnia Pro ja HTC Touch Pro2. Että kumpaakohan näistä suosittilisitte? Samsun vaikuttaisi olevan ominaisuuksiltaan parempi ja hinnaltaankin halvempi. Mutta se todellisuus? Eli kuinka toimii oikeassa "elämässä"?

  Muitakin saa ehdottaa, jos löytyypi? Vaatimuksena siis ehdottomasti kunnon qwerty ja akkukeston tulisi olla ainakin siedettävällä tasolla, tämä taitaa sulkea Nokialaiset pois =(
   
 2.  
 3. Rosecenze

  Rosecenze Member

  Liittynyt:
  02.12.2007
  Viestejä:
  84
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Oikeastaan kaikissa vähän paremmissa kosketusnäyttöpuhelimissa on yhtä surkea akkukesto. Joten esim N900 voisi olla hyvä vaihtoehto?
   
 4. MskshX

  MskshX Member

  Liittynyt:
  14.07.2010
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No eipä tuo nyt oikein ole. Tehty hieman liikaa tietokoneeksi. Piti odotella noita meego -puhelimia, mutta eipä taida kuulua. Hyvin onnistuu Nokia ryssimään...
   

Jaa tämä sivu