1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Omituinen ongelma Phillips Blu Ray -soittimen kanssa

Viestiketju Blu-ray -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Tumppi_85 24.05.2016.

 1. Tumppi_85

  Tumppi_85 Newbie

  Liittynyt:
  24.05.2016
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Moikka, minulla on melko omituinen ongelma soittimeni kanssa. Aluekoodasin sen pari vuotta sitten vapaaksi, ja laite toimi aluksi hyvin. Joku vuosi sitten laitteen kanssa kuitenkin alkoi ilmetä ongelmia. Laite esimerkiksi laittaa television kuvan pikselimössöksi, kun laittaa vessaan valot. Asia korjaantuu, kun telkkarin sulkee ja käynnistää uudelleen.

  Telkkarini on tosiaan melko vanha Sonyn HD-malli, mutta toimii moitteetomasti kaikkien kodin muiden laitteiden kanssa.

  Osaako joku täällä sanoa, että mistä tällainen vika voisi johtua? Se tuntuu laajenevan jatkuvasti uusiin valonkatkasijoihin. Tämä on siis jo toinen asunto, jossa soitin tekee samanlaista. Joten pelkästään huoneistostakaan ei kaiketi voi olla kiinni?
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Kuulostais kyllä siltä että kyseessä on joku huonoon maadoitukseen liittyvä vika, että valokytkimet päästää virtapiikkiä, tietääkseni valot ja pistokkeet on yleensä samassa piirissä sulakkeen (tai vikavirtakytkimen) takana.

  Yleensähän valokytkimet ei häiritse mitään muita laitteita, vaikka olisivat samassa piirissä. Hassua tässä on sekin että yleensä ns. kosteiden tilojen (vessa, kylppäri, keittiö) rasiat ja valaistus on eroteltu omiksi piireikseen, eikä niillä pitäisi olla yhteyttä esim. olkkarin tai makkarin piireihin. Tuntuu siltä että taloyhtiön maapiirissä on jotain mätää, koska ongelmaa esiintyy useammassa asunnossa.

  Ongelma ei välttämättä johdu laitteistasi ollenkaan, vaan vika on taloyhtiön runkoverkossa.
   

Jaa tämä sivu