1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Olisikö hyvä idea perustaa uusi keskustelu osio "Ohjelmointi"?

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Escaladus 02.11.2018.

 1. Escaladus

  Escaladus Regular member

  Liittynyt:
  07.12.2009
  Viestejä:
  932
  Kiitokset:
  18
  Pisteet:
  28
  Hei kaikki!
  On olemassa keskustelu osiot melkein kaikille mutta ei ole erikseen ohjelmoinnille ja ohjelmoiti kielille. Mitä olette mieltä tästä, jos sellaista tehtäisi? Ylläpitäjät saa miettiä =) Itse opiskelen yliopistossa ja joudun koodamaan paljonkin, niin olisi kiva täälläkin foorumilla jutskailla näitä asioista ja ongelmista.

  ;)
   
 2.  
 3. Persjalka

  Persjalka Active member

  Liittynyt:
  07.06.2011
  Viestejä:
  1,790
  Kiitokset:
  398
  Pisteet:
  93
  Ei varmaan hirveästi keskustelijoita aiheesta tällä foorumilla nykyään.Itse en osaa koodata,kunhan vaan tuumasin.Tuolla suuremmalla foorumilla kyllä löytyy ketju aiheesta muistaakseni,ja ei en tarkoita kuollutta muroa.
   
 4. FiveBridges

  FiveBridges Senior member

  Liittynyt:
  12.12.2014
  Viestejä:
  2,536
  Kiitokset:
  506
  Pisteet:
  123
  Täältäkin löytyy.Softakeskustelut.
  Eikai se mitään haittaa,vaikka täälläkin olisi omat keskustelut aiheesta.;)

  https://bbs.io-tech.fi/
   
 5. Xids

  Xids Member

  Liittynyt:
  24.02.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei! Perustin uuden FB-ryhmän erityisesti Turun ja Varsinais-Suomen alueen koodareille, mutta muuallakin opiskelevat tai asuvat ovat tervetulleita mukaan. Ryhmän tarkoitus on toimia keskustelualustana ja tiedotuskanavana kaikille ohjelmoinnista kiinnostuneille. Toivon, että ryhmän koon kasvaessa myös alan yritykset löytävät tiensä tuonne ja työn löytyminen ja verkostoituminen mahdollistuu tuotakin kautta.

  Olen itse ohjelmoinnin opiskelija. Aloitin syksyllä opiskelemaan tietojenkäsittelyn perusopintoja avoimessa yliopistossa ja jatkan opiskelua keväällä ja kesällä Turun yliopiston Full Stack -koulutuksessa.

  Jos olet alan opiskelija, ammattilainen tai haluat palkata osaajia yritykseesi, niin tämä ryhmä on juuri sinua varten. Aion olla alusta asti aktiivinen keskustelija ja omalta osaltani ylläpitää keskustelua.

  Yksi itseäni kovasti kiinnostava asia on, kuinka nopeasti ja mitä kautta ohelmoinnista kiinnostuneen aloittelijan on oppia Full Stack -webkehittäjän työssä vaadittavaa osaamista sille tasolle, että hän voi työllistyä tai saada harjoittelupaikan alalta. Itse tulen tulevien kuukausien aikana pureutumaan tähän kysymykseen omakohtaisen opiskelun kautta, kun osallistun kuuden kuukauden Full Stack -intensiivikoulutukseen. Aion kertoa kokemuksistani tuolla ryhmässä ja auttaa muita samoja kysymyksiä pohtivia saamaan vastauksia kysymyksiinsä. Myös muilla paikkakunnilla vastaavaan koulutukseen osallistujat ovat tervetulleita etsimään tietoa ja vertaistukea.

  https://www.facebook.com/groups/315585392398575/

  Tervetuloa mukaan keskustelemaan!
   

Jaa tämä sivu