1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Oho, kiitos ja anteeksi

Viestiketju Palautetta bändeille -osiossa. Ketjun avasi BLoU 03.03.2002.

 1. BLoU

  BLoU Member

  Liittynyt:
  19.01.2002
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sangen suuri yllätys ja hämmennys valtasivat mieleni kun havaitsin sävellyksemme ilmestyneen suosituimpien kappaleiden listalle. Kokemus oli myös perin riemukas, sillä olihan niin moni ihminen osoittanut kiinnostusta juuri meidän yhtyeemme tuotosta kohtaan. Heille tahtoisinkin välittää suuret kiitokset koko yhtyeen puolesta.
  Asialla on myös toinenkin puoli. Syy siihen miksi olemme saaneet huolestuttavan paljon huomiota ei uskoaksemme ole musiikillinen vaan teoriamme mukaan mielenkiinto on kohdistunut sekä yhtyeellemme että sävellyksillemme antamiimme nimiin. Tästä johtuen katsomme olevan tarpeellista myös pyytää anteeksi kaikilta kappaleillemme altistuneilta ihmisiltä sekä tämän sivuston oikeasti musiikillisesti lahjakkailta artisteilta ja yhtyeiltä.
  Tapahtuneen voi siis käsittää pelkäksi sattumaksi ja nyt kun ilmiön todellinen luonne on käynyt ilmi, uskomme sen jäävän kohdallamme ainutkertaiseksi. Aiomme jatkaa toimintaamme kaikesta huolimatta ja tuomme jatkossakin sävellyksiämme kaikkien kuultaviksi vaikka emme edelleenkään niitä kenellekään suosittele.

  -Kinky Faggot
   
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,817
  Kiitokset:
  175
  Pisteet:
  143
  Noh, tuo vast'ikään sivuille lisätty rating-systeemi varmaan tuonee luonnollisen valinnan mukaan kuvioihin kappaleiden tason eikä nimien pohjalta.

  Hienot nimet anyway :)
   

Jaa tämä sivu