1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ohjelmien päivityssofta Download.fi:hin?

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi Neptun 02.02.2012.

 1. Neptun

  Neptun Active member

  Liittynyt:
  17.01.2005
  Viestejä:
  3,954
  Kiitokset:
  10
  Pisteet:
  68
  Testailin joukon erilaisia softia, joilla käyttäjät voivat päivittää ohjelmansa uusimpiin versioihin. Ohjelmia on moneksi, mutta enemmistö on tosi huonoa eri syistä, joita on paljon. Ikävimpiä tapauksia ovat muuten kelvolliset ohjelmat, mutta joiden yksityisyyspolitiikka ei kestä arvostelua. Eli ne vakoilevat koneita ja lähettävät roskapostia.

  Tietysti tuli mieleen, että Dowload.fi voisi olla myös sellainen lataussivusto, jolla olisi omaan tietokantaan perustuva päivitystyökalu. Arvelen, että tällainen voisi olla varsin hyödyllinen pitemmän päälle. Se olisi hyvää palvelua ja nimenomaan meille suomalaisille. Se lisäisi ja tehostaisi käyttäjien ja sivuston välisiä kontakteja jne.

  Tietysti sellaista ohjelmaa ja työkalua ei noin vain tehdä ja oteta käyttöön. Kysynkin vain, onko koskaan ollut harkinnassa?
   
 2.  
 3. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
 4. Neptun

  Neptun Active member

  Liittynyt:
  17.01.2005
  Viestejä:
  3,954
  Kiitokset:
  10
  Pisteet:
  68
  Juu, tuon minäkin totesin testeissä parhaaksi tämänhetkisistä. Mutta tässä ei ollut kyse yleensä tietokoneen päivitysohjelmista, vaan sellaisesta, jonka päivitykset ovat nimenomaan Download.fi tietokannassa. Arvelen, että se olisi jo varsin peittävä ja nimenomaan meille suomalaisille sovitettu.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2012

Jaa tämä sivu