1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

NTI CD & DVD Maker päivitys

Viestiketju Videon toisto -osiossa. Ketjun avasi MauriK 14.07.2011.

 1. MauriK

  MauriK Member

  Liittynyt:
  17.10.2005
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ostin Acer läppärin vuonna 2005 ja sen mukana tuli NTI CD & DVD Maker 2004 ??? poltto-ohjelma, jolla pystyi polttamaan sen aikaisia DVD levyjäni(DVD-RW). Nyt olen yrittänyt jälleen sen ohjelman päivittämistä Maker 6.7 malliin, mutta päivitys tulee peräti Maker 7.0 ja on vielä meksulinen?
  Ohjelma (Maker 7) tarjoo 30 pv: Trial versiota? Mutta eikö tämä ohjelma pitäisi olla ilmainen???
  Ja polttaako tämä Maker7 edes DVD-RW levyä, minulla on ollut vaikeuksia saada edellistä formaattia onnistumaan edes CD BurnerXP:llä vaikka mainostetaan suomalaiseksi???
  Uudella läppärilläni poltetut (Toshiba-Joulu 2010) ei myöskään onnistu DVD-RW polttaminen tai oikeastaan ne eivät aukea tavallisella DVD-player:llä katsottaessa??
  Olen polttanut nykyiset DVD-RW levyt tietokoneella,joka aukee Media Player 11:sta, mutta ei tavallsessa playerissä? Missä on vika, mitä täytyy tehdä että ed. DVD aukeaa kaikissa katselulaiteissa(enimäkseen vanhemmissa katselulaitteissa?
  Pyydän ystävällisiä vastauksia ongelmiini?
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,443
  Kiitokset:
  1,086
  Pisteet:
  243
  Näyttäisi siltä, että NTI tarjoaa päivityksen 6.7 versioon Acerin Windows OEM-versiolle, jonka mukana tuli NTI CD&DVD Maker 6.x http://www.nticorp.com/en/us/support/oem_acer_sw2.asp?prod=cdm6&page_lan=#

  Vaihda yllä olevan sivun valintalaatikkoon NTI CD&DVD Maker 6.7. Näyttää, että 7.7 versioon päivitystä tarjotaan ladattavaksi vain niille, joilla oli esiasennettuna 7.x -versio. Näin ainakin pikaisen googlauksen perusteella näytti.

  Johtuisikohan tuo toinen ongelma siitä, että poltettuasi RW-levyn et ole vimeistellyt sitä. Viimeistely (finalization) sulkee levyn ja saattaa sen sellaiseen muotoon, että tavallinen DVD-soitin pystyy sen toistamaan.
   

Jaa tämä sivu