1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia n900 osia puuttuu

Viestiketju Yleistä keskustelua kännyköistä -osiossa. Ketjun avasi Riinu 26.12.2011.

 1. Riinu

  Riinu Member

  Liittynyt:
  26.12.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei!

  Osaisikohan täällä kukaan auttaa. Mulla on tuo puhelin n900, joskin ollut nyt käyttämättömänä n. vuoden. Vuosi sitten vein sen huoltoon, jossa sanottiin, että siinä ois jonkin näkönen kosteusvaurio eikä sitä korjattu. Se lähetettiin puhelinoperaattorin omaan huoltoon ja takas tullessa se ei enää käynnistynyt, koska siitä on jostain näytöstä tms. siellä varastettu osia. Olen varma, että puhelin toimisi jos osat saisin. Onkohan tässä mitään tehtävissä?
   
 2.  
 3. aapii

  aapii Member

  Liittynyt:
  08.07.2009
  Viestejä:
  18
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kuulostaa melko kummalliselta, että osia varastetaan huollossa :) On siellä ihan omasta takaakin niitä osia. Puhelin voi olla käynnistymättä, jos kosteusvaurioisesta puhelimesta esim avataan joku hapettunut liitin, eikä se sen jälkeen saa enää kontaktia. Tai esim. jos se puhelin on sisältä "oikosulussa" ja vei akun niin tyhjäksi, ettei sitä enää saa käyntiin. Kannattaa kokeilla toisella (toimivalla) akulla. Niin, tai sitten ilmoitat kotivakuutukseen, että puhelimesi on kastunut. Kärsit omavastuun ja ostat uuden puhelimen.
   
 4. teme565

  teme565 Active member

  Liittynyt:
  10.05.2002
  Viestejä:
  3,306
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Tuota epäilen mitä aapiikin eli puhelin on huollossa avattu ja purettu. Todettu kosteusvaurio, kasattu uudestaan eikä hapettuneet liittimet ole enää saaneet kunnolla kontaktia. Ennen kuin alat randomilla tilailemaan varaosia niin pura nyt edes se puhelin ja katso, missä kunnossa piirilevy on. Akkukuori irti ja kuusi ruuvia auki takaa niin näppis ja yläosa lähtee irti ja sitten saakin jo piirilevyn irroitettua.
   

Jaa tämä sivu