1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia Lumia 625

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi djjari 15.08.2014.

 1. djjari

  djjari Regular member

  Liittynyt:
  17.12.2010
  Viestejä:
  958
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,841
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Nyt 2,5kk ajan ollut käytössä -- jäi toimistolla ylimääräiseksi ja nappasin käyttööni tuon. Ihan pätevä WP-luuri. Oletko miten sinut Windows Phonen kanssa?

  Akkukesto on suht rankassa käytössä noin vuorokauden luokkaa (maili, HIGH.FI, Twitter, selain, FB, IM+). Kamera on halpispuhelimeksi ihan ok, ei toki mitään huippuluokkaa, mutta räpsii tolla kuvia. Muovikuoret ovat aika liukkaat, rähmäkäpälä tipauttaa helposti, mutta tuo nyt on kaikkien nykyluurien synti :)

  Sisäistä tallennustilaa saisi olla enemmänkin, mutta SD-paikka korjaa tuon hyvin. 625:een saa Wp8.1 -päivityksen, joka itselläni on ollut nyt kesäkuusta lähtien -- nyt sovellukset, jne voi myös vapaasti siirrellä/asennella SD-lätkälle, joten sisäisen tallennustilan ongelma on aikalailla historiaa muutenkin.

  Näyttö on hintaluokassaan ihan ok -- auringonpaisteessa puolimahdoton käyttää, mutta niin on lähes kaikissa kännyköissä. RAM-muistia toivoisi joskus olevan enemmän, mutta tuokaan puoli ei ole aiheuttanut oikeastaan ongelmia kuin alkukesästä silloisen HIGH.FI -appsin kanssa :)

  Kaikenkaikkiaan, jos olet ok WinPhonen kanssa, niin hintaisekseen oikein hyvä luuri. Tällaiselle "inhoan liian isoja näyttöjä" tuon näyttökoko on just siinä maksimissa, tuota isompaa en todnäk enää osaisi puhelimena käyttää, vaan ostaisin rinnalle 8" minitabletin.
   

Jaa tämä sivu