1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nokia E66 vs. iphone 3gs

Viestiketju iPhone-keskustelu ja tukikeskus -osiossa. Ketjun avasi kabularas 31.07.2009.

 1. kabularas

  kabularas Member

  Liittynyt:
  09.07.2009
  Viestejä:
  16
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen miettinyt puhelimen vaihtoa. Minulla on ollut käytössä E66 malli noin vuoden. Olisiko kannattavaa vaihtaa se iphoneen. E66:n videokamera on huonoin ikinä mutta iphonen kamera on vain 3.megapikseliä ja nykyään megapikselit ovat jo 8mp lähistöillä.
   
 2.  
 3. Superi79

  Superi79 Member

  Liittynyt:
  02.08.2009
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onhan se 3,2 mpx aikas vähän, mutta eipä noita iPhonen kuvia ole kyllä muuten haukuttu. Ottaa ihan kelpo kuvia ja video on ihan laadukasta (ja sitä voi editoida suoraan puhelimessa).

  Eipä ne megapikselit kaikkea merkkaa. Usein käy niin, että pikseleitä on uutuuksissa vain enemmän ja enemmän, mutta todellista kuvainformaatiota silti vain saman verran (esim. kahdeksan megapikseliä kohinaa, kun kenno hienompi). Kännyssä kuin kännyssä se optiikka on aika neulanreikätasoa.

  Jos kamera on erityisen tärkeä ominaisuus kännyssä, niin ehkä voi harkita jotain muuta merkkiä, jossa ihan kunnon kamera tai jopa HD-videokuvaus, mutta jos tulee vain otettua satunnaisia kännyräpsyjä, bilekuvia yms, kuten kännyillä yleensä, ajaa iPhone asiansa.
   
  Viimeksi muokattu: 02.08.2009
 4. kabularas

  kabularas Member

  Liittynyt:
  09.07.2009
  Viestejä:
  16
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
 5. Superi79

  Superi79 Member

  Liittynyt:
  02.08.2009
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei ole kyllä mitään kokemusta noista Sampan kosketuskännyistä, mut moni on kyllä kehunut erityisesti noita amoled/oled -näyttöjä ja HD-ominaisuuksia, joita nyt muutamassa mallissa on. Samoin Samppojen kapasitiiviset näytöt toimivat ihan eri tavalla kuin resistiiviset. Symbianistakin ovat saaneet arvostelujen perusteella enemmän irti kuin Nokia. Tuosta mallista en ole arvosteluja edes lukenut. Täytyy tutkia itsekin. Kiinnostava puhelin! Prosessorista ei ainakaan tuossa mallissa jää kiinni. :) Vaikuttaa tehokkaalta paketilta. Eiköhän siinä ole vastinetta rahalle, jos vaan käyttispuoli muuten kunnossa.

  iPhonen vahvuus on kieltämättä se softapuoli. Käyttis rulettaa ihan kybällä ja mielenkiintoista softaa (erityisesti pelejä) on enempi kuin jaksaa kokeilla/on varaa ostaa. ;)

  Valokuvauspuolellakin vaikka mitä hauskoja ohjelmia/editoreja/filttereitä/yms. iTunesinhan voi ladata kokeeksi, jos ennestään ei löydy ja käydä läpi Appstoren valikoimaa ihan vaan kokeilumielessä.
   

Jaa tämä sivu