1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Noctua NH-D14 Zalman Z9 plus koteloon

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Apua1234 23.11.2013.

  1. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    moi, mahtuuko Noctua NH-D14 Zalmanin Z9 plus koteloon
    Emo: Asus P8Z77-V LX
    Prossu: Intel Core i7-3770k
    Virtalähde: Super Flower AXP 750W 80+ Non-modular
    Ram: 8GB
     
  2.  
  3. RatCon

    RatCon Senior member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    9,498
    Kiitokset:
    573
    Pisteet:
    193
    Mahtuu, vaikka osat on valittu päin peetä...
     
  4. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    miten niin en edes ole vielä ole ostanu poweria tai koteloa
    minkäs laiset osat olisivat parempia
     
  5. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Mitä oot ostanu? Mihin käyttöön oot ostamassa ja millä rahalla?
     
  6. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Olen ostanut 2012 kesällä jimms gamer warhammer koneen.
    Niin olisi tarkoitus vaihtaa kotelo mikä olisi tuo zalman z9 plus ja tarkoitus on vaihtaa prossunjäähytin tohon noctua.
    Ja powerin tohon superflow apx 750w samalla + mutta ostan sitten kun on vahän enemman rahaa niin gigabyte GTX 780 oc.
    Sillä sitten pelaisin Bf4 ultralla ja rahaa on 250€ tohon koteloon, prossunjäähdyttimeen ja poweriin.
    Mitä osia pitäisi vaihtaa vain ovatko ne hyviä???
     
  7. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Minkä takia pitäis vaihtaa prossujäähy tai koppa?
     
  8. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sen takia että gtx 780 ei mahdu sinne ja koppa on liian pieni ja se on liian kuuma (ruma antecin sonata III ja vain 500w)
     
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Noctua Height (with fan) 160 mm

    Zalman ei kerro CPU coolerin max korkeutta, jotain 160 mm googlen perusteella.
     
  10. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli se käy sinne juuri ja juuri hyvä
     
  11. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Vai kannattaisiko ostaa tämä
     
  12. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ainaki tohon pitäis mahtuu korkeempi cooleri.

    Toi koppa sopii paremmin AMD ku Intel kamoille ulkonäöltään.
     
  13. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
  14. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    tupla
     
    Viimeksi muokattu: 23.11.2013
  15. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mikä [tupla] muttakestääkö poweri kahta gtx 780 jos joskus ostan toisen?
     
  16. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Miten muka (en ragee mutta ihmettelen miten amd kamat voi näyttää paremmalta)
    EDIT: käykö asusksen p8z77-v lx tohon sharkoonin koteloon ja onko toi kotelo hyvä?
     
    Viimeksi muokattu: 23.11.2013
  17. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    Tupla tarkoittaa sitä, että tuli vahingossa postattua sama viesti kahteen kertaan.
    Kestää kyllä, mutta kovin suositeltavaa se ei olisi (AXP varmaan sammuisi siinä kohtaa).
    Jotain LAADUKASTA 750W-850W yksikköä suosittelisin siihen, kuten:
    OK: http://www.systemastore.fi/product_info.php?cPath=1_432_446&products_id=62264
    Todella hyvä: http://www.jimms.fi/tuote/FORTRESS-750
    Todella hyvä: http://www.jimms.fi/tuote/CP-9020045-EU

    Tuon edessä lukee 'Bulldozer', joka on AMD:n prossusarja.

    Käy, ja tuo näyttääpi aika tavalliselta räminälootakopalta, joskin hieman laadukkaammalta.
     
  18. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Vihree = AMD
    Sininen = Intel
     
  19. Uppmas

    Uppmas Active member

    Liittynyt:
    03.02.2013
    Viestejä:
    2,482
    Kiitokset:
    81
    Pisteet:
    58
    AMD on kyllä punainen, Nvitukka on vihreä.
     
  20. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    AMD joutu vaihtaan väriä, koska ATI oli punanen ja Nvidia vihree. Pelkissä prossuissa AMD veti vihreellä ja Intel vetää edelleen sinisellä.
     
  21. Apua1234

    Apua1234 Newbie

    Liittynyt:
    01.11.2013
    Viestejä:
    26
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mutta eikös tämä olisi hyvä
    EDIT: tai tämä
    Tai tämä
     
    Viimeksi muokattu: 24.11.2013

Jaa tämä sivu