1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma "No signal"

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi TsemiZ 30.07.2019.

  1. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kun yritän laittaa hdmi kaapelin näyttöön ja tietokoneeseen, niin se ei toimi vaan näytölle ilmestyy: No signal ja sitten se sammuu onko kenelläkään ideoita miksi?Kiitos.
     
  2.  
  3. Kakikello

    Kakikello Active member

    Liittynyt:
    15.10.2007
    Viestejä:
    1,046
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    68
    Oletko valinnut näytön valikosta tuloksi HDMI?
     
  4. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kyllä
     
  5. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    2,129
    Kiitokset:
    657
    Pisteet:
    123
    Onko kaapeli kiinni emolevyssä vai näytönohjaimessa
     
  6. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    On, testasin kumpaakin vuorotellen ja ei alkanut toimia
     
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,191
    Kiitokset:
    869
    Pisteet:
    123
    Arvaamalla vaikeaa ehdottaa mitään. Kerro enemmän, mikä tilanteeseen on johtanut. Onko toiminut ennen vai onko kyseessä uusi kone ja minkälainen kone?
     
  8. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kokosin sen pari päivää sitten ryzen 5 3600 build ja rx 5700
     
  9. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Huomasin, että emolevyssä on punaisia valoja päällä kohdassa cpu onkos se nyt mennyt rikki?
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,191
    Kiitokset:
    869
    Pisteet:
    123
    Onko 8-pin liitin emossa kiinni, joka antaa cpu:lle virtoja. Powerilta pitää tulla kaksi johtoa emolle, 8-pin ja 24-pin liittimet.
     
  11. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    On molemmat kiinni, otin cpu äskön pois ja takas, mutta ei näytä käynnistyvän.
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,191
    Kiitokset:
    869
    Pisteet:
    123
    Yksi hyvä tapa olisi selvittää ongelmaa jos otat kuvia koneesta. Sillä tavalla on monta ongelmaa selätetty.
     
  13. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Tuolta tällä hetkellä näyttää
     

    Liitetyt tiedostot:

  14. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,191
    Kiitokset:
    869
    Pisteet:
    123
    Tuosta kuvasta ei oikein yksityiskohtia erota.
     
  15. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Siinä vähän parempi
     

    Liitetyt tiedostot:

  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,191
    Kiitokset:
    869
    Pisteet:
    123
    Laitas niitä nyt sitten joka puolelta, että näkee koko kokoonpanon.
    Pyysin kerran jo tietoja koneen kokoonpanosta, onko niitä vaikeaa laittaa?

    Ymmärräthän, että sinun pitää auttaa vian löytymisessä?
     
  17. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mun setup: seasonic 620w, msi x470 gaming pro carbon ,ryzen 5 3600, hyperX predator ddr4 16gb 3200mhz rbg, Asus radeon rx 5700, Kingston 960gb, fractal desing
     

    Liitetyt tiedostot:

  18. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,254
    Kiitokset:
    667
    Pisteet:
    123
    Onkohan emolevyllä riittävän uusi bios uusille ryzeneille?
     
  19. TsemiZ

    TsemiZ Newbie

    Liittynyt:
    28.12.2018
    Viestejä:
    20
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ajattelin sen bioksen itse päivittää mutta ei näytä aukeavan
     
  20. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,191
    Kiitokset:
    3,599
    Pisteet:
    223
    Pitäisi lainata vanhaa prossua jostain. 3000-sarjaa tukee vain beta-versio, eikä tuolla levyllä sellaista ole.
     
  21. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,254
    Kiitokset:
    667
    Pisteet:
    123
    Kato emon ohjekirjasta, onko siinä mitään mahiksia päivittää biosia vanhalla prossulla, vaikka tuskinpa on msi:llä sellasia.
     

Jaa tämä sivu