1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma No signal detected ongelma

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi maxmax99 23.07.2017.

  1. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,314
    Kiitokset:
    196
    Pisteet:
    93
  2.  
  3. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Näin ohjeistetaan emolevyn ohjeissa. Olen laittamut piuhat kuten ohjeissa sanotaan ellei "ground" tarkoita jotakin muuta kuin miinusta.
     

    Liitetyt tiedostot:

  4. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Kokeile ilman sitä adapteria jos mitenkään onnistuu. Tietty biosin nollaukset ym. mutta muuten ei kyllä oikeen mitään tule mieleen kuin testailla varakomponenteilla valitettavasti.
     
  5. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Eikö toi bios ole windowsin ominaisuus? Olin aikeissa käynnistää koneen ja asentaa windowsin mutta ei onnistu kun tulee tuo "No signal detected" herjaus.
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,433
    Kiitokset:
    1,079
    Pisteet:
    223
    Bios on koneen ominaisuus, ei Windowsin. Se sovittaa kaikki koneen laitteet toimimaan yhdessä, näin lyhyesti sanottuna.

    Oletko kokeillut resetoida sitä?
     
  7. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Ei ole Windowsin ominaisuus. Paristoa irti tai jumpperilla nollaus, mut en kyllä usko että auttaa. :(
     
  8. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    On tämä kyllä.. Niin pitkän odotuksen jälkeen rahat viimein ja osat koossa mutta ei pääse edes käyttämään... Ja ps. vaihdoin adapterit irrallisiin pci-johtoihin mutta ei vaikuttanut mitenkään
     
  9. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,314
    Kiitokset:
    196
    Pisteet:
    93
    Onhan korokepalat emon alla?
     
  10. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    On korokepalat emolevyn alla.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,174
    Kiitokset:
    3,841
    Pisteet:
    223
    Näyttis kunnolla paikoillaan? Pistä vielä kuva siitä.
     
  12. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,433
    Kiitokset:
    1,079
    Pisteet:
    223
    Kannattaisi todella ottaa mahdollisimman selviä kuvia eri kanteilta koneesta, eri yksityiskohdista.
    Monta ongelmaa kuvat ovat selvittäneet täällä.
     
  13. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Otan kuvia vähän illemmalla, pääsin juuri töistä.
     
  14. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Siinä joitakin kuvia
     

    Liitetyt tiedostot:

  15. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,433
    Kiitokset:
    1,079
    Pisteet:
    223
    Yleensä muistit suositellaan laittamaan A1 ja B1 slotteihin. Sulla ne näyttää olevan A2 ja B2 sloteissa.
    En tiedä vaikuttaako tuo asiaan, mutta ilman muuta kannattaa vaihtaa ne.
    Muutamista kuvista ei oikein saa selvää.
     
  16. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Okei pitää yrittää tuota niksiä. Ja jos en nyt aivan päin seiniä lukenut niin emolevyn ohjeissa suositeltiin noita slotteja.
     
  17. Pi-Mu

    Pi-Mu Regular member

    Liittynyt:
    07.02.2017
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    50
    Pisteet:
    28
    Sinun ongelmasi on näytön ja näytönohjaimen välisessä kytkennässä
    Mikä Beng sinulla on ? ja onko sitä käytetty aikaisemmin DVI-D piuhalla ?
     
  18. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
  19. Pi-Mu

    Pi-Mu Regular member

    Liittynyt:
    07.02.2017
    Viestejä:
    280
    Kiitokset:
    50
    Pisteet:
    28
    Pitäis löytyä Bengun laatikosta , se on se iso ja leveä jossa on kiinnitysruuvit molemmin puolin.

    Sulje virta sekä koneesta että näytöstä
    Liitä DVI kaapeli näyttöön
    Kytke siihen virta
    Näyttöön pitäisi ilmestyä teksti dvi /no signal
    Kytke kaapeli koneen näytönohjaimeen , sieltä löytyy vastaava portti
    Käynnistä kone
    Ilmoittele , jos näyttöön EI tule viestiä
     
  20. maxmax99

    maxmax99 Member

    Liittynyt:
    21.06.2017
    Viestejä:
    41
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    6
    Kiitos vinkistä. Kokeilen kunhan pääsen töistä.
     

Jaa tämä sivu