1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nikon D80

Viestiketju Digikamera ja valokuvaus -keskustelualue -osiossa. Ketjun avasi penniito2 20.04.2008.

 1. penniito2

  penniito2 Guest

  Ostin äskettäin Nikon D80 kameran ja kaikki toimi alkuun moitteettomasti, mutta sitten ilmaantui ongelmia, kun halusin katsella kuvia tietokoneellta. Tuli ilmoitus. "tuntematon laite". Yritin ratkaista ongelman laitehallinnassa, mutta taitoni eivät ilmeisesti riitä. Tämä on minulla toinen D80 (edellinen katosi) ja edellinen toimi moitteettomasti. Voisiko joku ystävällisesti krtoa, mitä tehdä?
   
 2.  
 3. Neptun

  Neptun Active member

  Liittynyt:
  17.01.2005
  Viestejä:
  3,954
  Kiitokset:
  10
  Pisteet:
  68
  Etkö saa siirrettyä kuvia kamerasta tietokoneeseen? Jos saat, niin sitten voit niitä myös katsella. Miten yrität katsella niitä? Oikeanlaisella kaapelilla voit katsoa kuvia myös suoraa kamerasta TV:ssä.

  Nikonin mukana tulee yleensä kuva-albumi- ja siirto-ohjelma. Jos sitä ei käytä, niin tietone kyllä silloinkin pitäisi tunnistaa kameran ja siirtää kuvia omalla ohjatulla toiminnollaan. Kamera näkyy tietokoneen kannalta ulkoisena massamuistilaitteena. Se näkyy Oma tietokone kohdassa, jossa muutkin massamuistilaitteet kuten kiintolevyt.
   
 4. penniito2

  penniito2 Guest

  Kun kytken Nikon D80 kamerani USB-johdolla tietokoneeseen, tulee ilmoitus: USB-laitetta ei tunnistettu. Saan kuvani koneellee vaihtamalla muistikortin kakkoskameraani Coolpix S200n. Ihmettelen vaan, miksi kone ei tunnista D80, kun se kuitenkin aluksi sen tunnisti.
   
 5. LaLLi80

  LaLLi80 Senior member

  Liittynyt:
  23.11.2003
  Viestejä:
  5,009
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  116
  Oletko kokeillut ottaa Nikonista akkua pois hetkeksi.
  Entäs oletko säätänyt kameran USB asetuksia?(jos on)
   

Jaa tämä sivu