1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nexus, S2 vai Sensation?

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Rosecenze 04.02.2012.

 1. Rosecenze

  Rosecenze Member

  Liittynyt:
  02.12.2007
  Viestejä:
  84
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli näiden vaiheilla olen nyt lähinnä androideista, eli mitä suosittelisitte eniten? Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy Nexus vai HTC Sensation, Sensation XE tai Sensation XL
  Mitään varsinaisia vaatimuksia ei nyt ole, listataan nyt jotain vaikka:

  - Kohtuu hyvä kamera
  - Hyvä musiikkisoitin
  - Akkukesto (ei älypuhelimissa nyt ole ikinä mikään hirveän hyvä mut laitetaan nyt kumminki..)
  - Muistikorttipaikka on plussaa mutta ei pakkollinen
  - Nopea, ei takkuile liikaa.
   
 2.  
 3. Seppu

  Seppu Member

  Liittynyt:
  16.12.2011
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Galaxy S2 sanoisin. Kaverilla löytyy se ja on todella nopea ja hyvä :)
   
 4. GTiSAUKKI

  GTiSAUKKI Member

  Liittynyt:
  06.02.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Galaxy Nexus ehdottomasti!
  Siksi koska siinä ei ole mitään modausta Android 4.0 päällä niinkuin Touchwiz Samsungilla. Plussaa myöskin se että tuo Galaxy Nexus on Googlen referenssipuhelin, niin siihen tulee kaikki päivitykset ensimmäisenä.

  Mutta jos jaksat odottaa niin kohta on tulossa Samsung Galaxy SIII(I9300). Siinä on panostettu akunkestoon kuulemma näytössä olevilla aurinkokennoilla ja muitakin herkkuja löytyy.
   
 5. fromWinland

  fromWinland Member

  Liittynyt:
  06.02.2012
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  S2 tai Sensation/Sensation XE. Kannattaa myös käydä testaamassa mikä tuntuu parhaimmalta.
  Nexuksessa on tarkempi näyttö, mutta se vie myös enemmän akkua ja referenssipuhelimena saa uusimmat päivitykset. S2 on parempi kamera ja tällä hetkellä paras Android puhelimissa oleva siru. S2:ssa on tehokkaan GPU:n ja hyvän optimoinnin ansiosta yksi sulavimmista Android luureista. HTC puhelimet tosin laadukkaammista materiaaleista valmistettu vaikka vähän paksumpia ja Sensationissa tarkempi näyttö kuin S2.

  Itseä ei ole valmistajien omat launcherit häirinneet, HTC Sensestä pidin kovasti ja suosin muiden yli. Mutta koska käyttiksenä Android, launcherin voi vaihtaa jos häiritsee.

  HTC Sensation XL on HTC:n Windows puhelin Titanin Android versio, eikä sillä ole mitään muuta samaa Sensationin kanssa kuin nimi: yksi ydin, pienempi resoluutioinen ja suurempi näyttö, yms.
  S3 on tulossa tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla ja siinä ei tule olemaan aurinkokennoja, kuten edellä väitettiin. Suurin uudistus edelliseen tulee olemaan Samsungin uusi Exynos A15 prosessori.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2012
 6. Rosecenze

  Rosecenze Member

  Liittynyt:
  02.12.2007
  Viestejä:
  84
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Onko s3:sta mitään tarkempia tietoja? Onko odotuksen arvoinen, paljonkin parempi kuin nexus? Onko samaan hintaluokkaan kuin Nexus? Nexus kiinnostaa eniten mutta lähinnä mietityttää kamera ja muistikorttituen puutos, mitkä ei kuitenkaa mitää hirveen isoja asioita.
   
 7. Seppu

  Seppu Member

  Liittynyt:
  16.12.2011
  Viestejä:
  47
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  En itse tiedä missä vaiheessa s3 on tulossa. varmaan löytyy netistä jotain tietoa tuosta mutta sen sanon että tuossa S2 on kaikki mitä sun vaatimus listasta haluut ja varmasti enemmänkin(Varsinkin sitten kun kohta saa sen Android 4.0 ICS updaten)... tosin lukuunottamatta tietenkin akun kestoa joka ei nykyisissä älypuhelimissa ole missään kauhean hyvä.
   
 8. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Minäkin suosittelisin "puhdasta" Android eli Nexus olisi minun valintani.. En tykkää kännykän valmistajan omista jutuista...
   
 9. immolatus

  immolatus Member

  Liittynyt:
  28.02.2012
  Viestejä:
  20
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Normi Sensationissa on tosi pieni sisäinen flash. Sensation XL taas on single-core prossulla ja pienemmällä resolla. HTC:n kapuloista Sensation XE olisi kompromissi. Tosin nyt tämä juuri julkistettu One S taitaisi pyyhkiä edellisillä pöytää.

  Toisaalta taas Galaxy Nexus lienee varma valinta myös. S2:n suhteen vaikuttaa kanssa, kuinka paljon tykkää Samsungin omasta TouchWiz:stä.
   
 10. Datanen

  Datanen Guest

  Liittynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  5,322
  Kiitokset:
  68
  Pisteet:
  108
  Ja SGS2 mallia ei kannata enää ostaa, koska muutaman kuukauden sisällä tulee jo SGS3, jossa on Android 4.0 ja neliydin suoritin... Eli huomattavasti tehokkaampi.

  http://www.mtv3.fi/uutiset/it.shtml...va-naytto-ja-keraaminen-kuori/2012/02/1501761
   
 11. Creativezen

  Creativezen Member

  Liittynyt:
  04.12.2011
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  se vahan riipuu minkalaisen haluat jos sa halut puhelimen missa on nyt jo android 4.0 niin kannattaa ottaa samsung galaxy nexus,mutta siina on kamera vain 5 megapikselia ja kameralaadultaan se on keskivertainen,eika siina ole myoskan muistikortti paikkaa mutta ei sita kauheasti tarvittaka kun siin on muutenkin 16 gigatavua muistia mulla on 16 gigainen iphone ja esimerkiksi siina mlle riitaa 16 gigatavuakin mutta muuten nexs n tasta joukosta paras nayton resoluutiossa joka on hd:ta eli 1280*720,jos taas halut etta hyvan aanenlaadun niin ottaisin sensation xl tai xen niissa ei muuten ole eroa paitsi etta xessa on huonompi resolutio ja xlssa parempi kamera,tavallinen sensation on myos ihan ok esimerkiksi kamera on parempi kuin esimerkiksi desiressa,akkukesto on 1-3 paivan luokkaa,musiikki soitin on aika hyvaalaadultaan ja samalla videosoitinkin
   
 12. sti.siiranen

  sti.siiranen Member

  Liittynyt:
  03.03.2012
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  NEXUS EHDOTTOMASTI!!! Nexuxseen saa jälkeempäin paljon helpommin kaikki modit sun muut kernelit ja sensellaiset. Niiden kanssa se päihittää kaikki nuo niin akkukestossa kuin suorituskyvyssä
   

Jaa tämä sivu