1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Next-gen konsolit. minkä sinä hankit?

Viestiketju Kaikki muut pelikonsolit -osiossa. Ketjun avasi HD15 02.11.2005.

 1. HD15

  HD15 Regular member

  Liittynyt:
  22.09.2005
  Viestejä:
  224
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli minkä next-gen konsoleista aiot ostaa?

  Ison ännän revolutionin, xboxin vai pleikkarin?

  Itse olen melko paha nintendo-fanboy että tuo reovlution tulee hankittua ensimmäisenä. ps3 ei tule kuulonkaan koska pleikkarista ja pleikari kakkosesta on pelkästään huonoja kokemuksia enkähalua maksaa 500 euroa jostakin joka hajoaa heti takuun umpeutumisen jälkeen. xbox:lla on [bold]minun mielestäni[/bold] ollut huonoimmat pelit, mutta ehkä 360 on parempi kuin edeltäjänsä
   
 2.  
 3. q-hub-op

  q-hub-op Regular member

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  693
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  xboxin tai plaeikkarin voisin hankkia mutta varmaan pitää tyytyä pspeehen
   
 4. eduard0

  eduard0 Active member

  Liittynyt:
  27.06.2005
  Viestejä:
  1,396
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Sony on tällähetkellä henkilökohtaisessa boikotissa kopiosuojaustensa takia, ei PlayStation3:sta siis.

  Microsoftin tuotteilla "asennevamma"-boikotti, ei XBoxia siis.

  Nintendolla taas asiat on aikalailla hyvällä mallilla, ja jonkin verran kekseliäisyyttä, eikä aina mennä siitä missä aita on matalin / massojen mukana. Pisteet siitä. Nintendon pelitkin poikkeavat suurimmalti osin kilpailijoidensa peleistä, toisaalta hyvä, toisaalta huono.

  Epäilempä että jää kaikki 3 hyllyyn ja pelailen sitten PC:llä jotain ilmaispelejä. Säästyy rahaa eikä tule pahaa mieltä siitä että ostaa 70e konsolipelin jonka pelaa läpi alle kymmenessä tunnissa.
   
 5. HD15

  HD15 Regular member

  Liittynyt:
  22.09.2005
  Viestejä:
  224
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  juuri siksi aion ostaa nintendon, sillä nintendolle tulee kaikki parhaimmat moninpelit, ja moninpelejä hakkaa paljon paljon kauemmin kuin jotain yksinpeli-fps roskaa.

  Mario Karttien parissa viettää helposti yli 100+ pelituntia. yksinpeleistä ainoastaan final fantasyt pääsevät näihin lukemiin.
  Sen lisäksi on super smash brosit ja kaikki muut nintendon omat pelit. japsut yksinkeraisesti osaavat hommansa hyvin mutta ikävä kyllä pelit mieletään liian lapsellisiksi ja hyvä peli jää hyllyyn. pitkä-ikäisyys on erittäin tärkeää peliä valittaessa ja ainoastaan erittäin harvat yksinpelit ovat kovinkaan pitkä-ikäisiä. nintendo on moninpelien edelläkävijä.
   
 6. Jouko?

  Jouko? Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.07.2004
  Viestejä:
  3,858
  Kiitokset:
  32
  Pisteet:
  78
  Joo Nintendon Revolutionia olen lähdössä ostelemaan kun se ilmestyy :)
   
 7. Pesmerga

  Pesmerga Regular member

  Liittynyt:
  15.01.2005
  Viestejä:
  298
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ps3 se tulee kaupasta noudettua. Lähinnä sen takia että ps3:lla on laajin ja parhain peli arsenaali. Lisäksi ei tuossa ps3:n specseissä ole pahemmin haukkumista. Xbox 360 ei tule kuuloonkaan koska microsoft on boikotissa.
   
 8. HD15

  HD15 Regular member

  Liittynyt:
  22.09.2005
  Viestejä:
  224
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Juu mullakin on ollut microsoft boikotissa jo pitkään mutta tällä hetkellä boikotoin sonya noin 5 kertaa pahemmin.
  Jos seuraava ristilaatikko tarjoaa enemmän, hyviä ja pitkäikäisiä pelejä niin harkitsen ostamista kun hinnat tippuvat. Tuota pleikkaria en osta nimenomaan siksi(kuten olen jo sanonutkin) että pleikkarit menee heti takuun jälkeen rikki. Nintendot ne vaan jaksaa pörrätä pitempään..
   
 9. mcmopo

  mcmopo Active member

  Liittynyt:
  01.07.2003
  Viestejä:
  1,505
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  68
  Itsellä on "ehkä" hankinnassa Xbox360. Mutta en kumminkaan tule ostamaan mitään ennempää kuin modbiirit ilmestyvät.

  Itse haluan tehdä konsolilla jotain muutakin kuin kantsoa DVD-elokuvia ja pelata pelejä.

  Mutta toistaiseksi saa riittää normaali xbox jossa on paljon hyviä pelejä. Ja pyörittää DivX:stä lähtien elokuvia ja musiikkia.

  Eli yksinkertaisesti odottelen vielä vuoden (tai kaksi), ja päätän myöhemmin minkä ostan (jos ostan)
   
 10. skiggeböy

  skiggeböy Member

  Liittynyt:
  17.12.2004
  Viestejä:
  14
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  no nii justii.. "osta xbox, soon tehokkain" "eiku osta pleikkari, soon tyylikkäin" "ei, ei, osta nintendo, sille tulee parhaat pelit".......... huoh...
   
 11. Sebu92

  Sebu92 Active member

  Liittynyt:
  15.10.2005
  Viestejä:
  2,778
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Siis te ette osta pleikkaa jonku perkeleen kopiosuojan takii??? ja seki tietokoneella. vaikka se ois parempi??? mitä vittuu?
   
 12. kumipuu

  kumipuu Guest

  jomman kumman hommaan, joko ps 3:sen tai Xbox 360:n riipuu ihan peleistä. pleikkariin kiinnostaa gran turismon tulevat julkaisut. ja Xboxiin jos yleensäkin tulisi edes vastaava harkitsisin kahdesti.
   
 13. timonsteri

  timonsteri Regular member

  Liittynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  600
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ainakin poksin. x360:n lähinnä oblivionin takia. Oblivionin tekijät eli Bethesda Softworks tekee myös fallout 3 -pelin, joka tulee myös sagge varmasti poksille. Fallout 1 & 2 = paras pelisarja ikinä. Eli sekin plussaa. :) Pleikkarille tulee gran turismoa, metal gear solidia ja gta tietty. Ninttari ei revolutioninsa kanssa lähtenyt tehokilpailuun näiden kahden konsolin kanssa, vaan keskittyi "vallankumouksellisiin" peleihin (ja kapuloihinsa ^^ ). Jos ninttari onnistuu tässä, kukapa tietää, jos saadaa sellanen legendapeli kuin esim. mario oli kasibittisellä.

  Miksei kukaan osta, sekä pleikkaa, että poksia ja ninttaria? Timanttipelejä tulee kaikille alustoille YHTÄ PALJON, hyviä pelejä tulee kaikille alustoille MUTTA VÄHÄN, ja huonoja pelejä tulee kaikille alustoille JA PALJON. Rahaa saa aina jostain. Noi teidän boikottisäädöt ja muut konsolivihat ovat enemmän henkinen kuin finanssi ongelma.

  EDITTIÄ: No juu, eihän pelaaminen tietenkään ole mikään elämän tärkeä asia. :)
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2005
 14. juuzo

  juuzo Regular member

  Liittynyt:
  24.05.2004
  Viestejä:
  462
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Revolution tai ei mitään. Pleikkarissa ei todellakaan houkuta tuo ohjain ja hintakin tulee olemaan iso. Xbox360 on taas lähinnä aiemman laatikon grafiikkapäivitys, eikä tuo oikeastaan mitään uutta. Jos en todellakaan halua maksaa viittäkymppiä mistään pelistä, niin miksi ostaisin vielä kalliimmpia ng-pelejä. Toivottavasti pc-pelien tuotanto ei ihan tukehdu uusien konsolien myötä. Juuri kun tuli näyttiskin uusittua :-/
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2005
 15. timonsteri

  timonsteri Regular member

  Liittynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  600
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Juu, pleikka kolmen kapula on tyhmä. Ihan ku joku bumerangi. :D Mutta se voi vaihtua, monet pelintekijät ovat sitä jo kertaalleen haukkunut. x360:n kapulaa on kuulemma parannettu vanhasta, että istuu käteen täydellisesti. Revolutionissa on myös samanlainen kapula kuin gamecubessa, mutta myös sellanen kaken näköinen härveli ja joku joikkatappi.
   
 16. arcanix

  arcanix Active member

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  2,918
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Saanen olla eri mieltä. Aina tulee samat mariot päivitetyillä pastellivärikarkkimösöllä ja rasittavilla äänillä. Kaikissa ympäristöissä vain vähän värejä tai jopa yksivärisiä tekstuureja. Ei siis keskitytä mihinkään uuteen vaan tehdään samat mariokartit ja muut mariot uudestaan "päivitetyillä" grafiikoilla. En ole fanboy, mutta usko nintendoon on mennyt kasibittisen jälkeen. Revolution ei oikein vakuuttanut. Peliohjain kyllä on uniikki, mutta jääkö tämäkin vain tech-demoksi, niin kuin nintendo ds. Keskitytään vaan 100% kosketusnäytön hyödyntämiseen, eikä itse peliin. Onhan nämä peliohjaimet aikansa hauskoja, niin kuin donkey kong rummut, mutta eipä juuri pidempään jaksa kiinnostaa.

  Nintendo ei juurikaan kilpaile samassa sarjassa xboxin ja ps:n kanssa, jäihän gamecubekin (n64:stä puhumattakaan) muiden konsoleiden varjoon. Myyntivalttina ainoastaan halpa hinta, jonka takia pihit perheenisät valitsivat tuon laittteen mitään tietämättömille kersoilleen, jotka hiljenevät mariosta kuin pokemoneistakin. Nintendo oli kieltämättä konsolipelien pioneeri, mutta eipä heidän tuotteet ole juurikaan kasvanut, vaikka tuo alkuperäinen pelaajakunta on.

  Ja itse topiciin:

  Tulee ostettua x360, koska tuo tulee ensimmäisenä markkinoille. Pleikka kolmosen ostan, kunhan se ilmestyy. Epäilen kyllä, että menee pidempään, sillä ei ole vielä nähty yhtään "gameplay" videoita. Ei taida sonylla olla kone valmis, saati yhtään peliä edes lähellä valmista. Ja mitä reveolutioniin tulee, niin ylempää varmaan kantani selvisi. Ja ties kuinka kauan sitäkin saa odottaa, onkohan nintendo edes speksejä vielä julkaissut.
   
 17. Tarmo78

  Tarmo78 Regular member

  Liittynyt:
  04.07.2003
  Viestejä:
  610
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ostaan varmaan Xboxin ja PS3:sen, kun niihin ilmestyy (jos ilmestyy) mod-piiri.

  Omasta mielestä Xboxin uusi laite on ainakin yllättävän halpa ja jos Sony meinaa myydä PS3:taan, niin tuskin se voi paljoo enempää maksaa kuin Xbox. Olen pelaillut vuosia aika tiuhaan tietokoneella ja pelkän näyttiksen hinnalla saa uuden Xboxin.
   
 18. mettala

  mettala Regular member

  Liittynyt:
  01.02.2005
  Viestejä:
  345
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  revolutioni kiinnostaa, mutta onko jollain tietoa sen hinnasta kun kauppojen hyllyille ilmestyy? on kuulemma kilpailijoitaan huomattavasti halvempi...
   
 19. timonsteri

  timonsteri Regular member

  Liittynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  600
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eniten uudessa poksissa häiritsee se, ettei nyt julkaistavassa versiossa ole HD-DVD tai Blu ray -asemaa. Kustannuksien ja formaattikilpailun takia mikkisofta päätyi basic dvd-asemaan. Tietenkin arvellaan, että mikkisofta julkaisee myöhemmin poksin, jossa on, joko Blu ray (tuskin), tai HD-DVD (luultavimmin).

  Ja se, joka häiritsee x360:ssa: nykyisille DVD:lle mahtuu mitäs.. jotain 7 - 9gigaa. Uusi oblivion vie ihan kaiken tilan tästä levystä (tai jopa enemmän, kenellekään ei ole kerrottu viivästymisen syytä =D), mutta Gears of War, joka tulee vain poksille, vie jotain 20 - 30gigaa. Huonompi homma, jos pitää ihan isän kädestä alkaa swappailee levyjä kesken pelin. :D

  Mark Rein, Vice President of Epic Games

  Unreal Tournament was 6GB compressed. Next Generation games are going to be 20GB plus, and how we're going to fit them on DVD9's I don't know, they'll probably be a few of them. On the PS3, we're going to be using the majority of the space on those Blu-ray disks.

  Epic Games siis tekee ton Gears of War -pelin.
   
 20. Pesmerga

  Pesmerga Regular member

  Liittynyt:
  15.01.2005
  Viestejä:
  298
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ainakin kun viimeksi tarkistin Xbox360 levyformaatti oli HD-DVD.

  Joka taisi kysyä revolutionin hintaa ja muistelisin lukeneeni että se olisi 199$. En kyllä mene tuosta takuuseen.
   
 21. konverter

  konverter Regular member

  Liittynyt:
  20.08.2002
  Viestejä:
  655
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Xboxin levyformaatti saattaa olla tulevaisuudessa HD-DVD mutta tuki on vain elokuville, pelit laitetaan vanhoille levyille edelleen.

  Itse ostan xbox360 mutta sitten vasta kun modaus kamaa on saatavilla, ja luonnollisesti hintahan on siinä vaiheessa laskenut sopivasti.

  Pleikka 3 kohdalla katson tilannetta uudestaan kun laite on saatavilla. Vaikka yleensä en osta toista laitetta jossa on samaa rautaa sisällä eli tällä tarkoitan sitä että kummassakin konsolissa on CELL prossa, ja muutenkin ominaisuuksien puolesta luulisin että ovat samaa tasoa keskenään. Mutta sehän nähdään sitten kun ps3 ilmestyy että onko rauta puoli samalla tasolla xboxin kanssa kun komponentti puolella voi tilanne vielä Ps3 kohdalla muuttua.
   

Jaa tämä sivu