1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Netwjork 150Mbps WLAN-tukiasema. Jarruttelee ?

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi rane69 31.10.2011.

  1. rane69

    rane69 Member

    Liittynyt:
    27.11.2007
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Eli kokoonpano on seuraava,
    asunnossa valokuitu , ja seinässsä rj45 mediaportti/luukku kytkin portti juttu,
    Toiminut aiksemmin 100/10 nopeus, oli joku 8kk 10/10 ja nyt sama 100:en hankittu,
    Modeemi ollut aina sama, (noin 1,5v vanha) sama operaattori

    speedtest näyttää 55mbit ja kun jättää modeemin välistä niin näyttää 99mbit

    modeemissa wpa/wpa2 salaus päällä,

    asetuksista en löytänyt muuta kuin "trafic controll" mutta ei vaikuta tähän ?
    voisko olla että boxissa olis karstaa kerynyt vai mikä vois aiheuttaa hidastusta ?
     
  2.  
  3. LaLLi80

    LaLLi80 Senior member

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    5,009
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    116
    Toi 100M on sen verran nopea, että ei siihen kykene kaikki markettireitittimet. Hae netistä erikseen tukiasemaa joka kykenee reititykseen tarpeeksi nopeasti. Muistaakseni MikroBitissä oli kesällä artikkeli aihetta liipaten. Buffalo saattoi olla yksi tekijä jolta löytyy tarpeeksi puhtia.
     
  4. Viljis

    Viljis Regular member

    Liittynyt:
    12.12.2008
    Viestejä:
    1,188
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    48
    Tuossa Netwjorkissa on alimitoitettu antenni (sopii peruskäyttöön ihan hyvin = alle 100M nopeuksiin).
    Ja huom. Netwjork 150 Mbps-tukiasema ei ole modeemi, vaan tukiasema.
     
    Viimeksi muokattu: 11.11.2011
  5. rane69

    rane69 Member

    Liittynyt:
    27.11.2007
    Viestejä:
    6
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    siis toi tukiasema on vain läppärille ja puhelimelle, mutta pöytäkoneseen menee johto tukiasemasta, eli mikä on että tukiasema alkaa hidastella ??
     
  6. teme565

    teme565 Active member

    Liittynyt:
    10.05.2002
    Viestejä:
    3,306
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    66
    Purkista loppuu vaan reitittävänä vääntö kesken. Itellä kävi ihan samalla tavalla Linksysin palomuuri/tukiasemalla kun päivitin yhteyden 100-megaiseksi, eli vaikka kone oli kaapelilla kiinni niin nopeudet jäi johonkin 60Mbit/s. Ongelma ratkesi ostamalla parempi palomuuri (Engenius ESR9850)
    http://www.smallnetbuilder.com/lanwan/router-charts/view
    Tuolla noita reitittimien testattuja nopeuksia.

    EDIT: Tosin en kyllä käsitä, mikä purkkiisi on nyt tullut, jos aiemmin on toiminut hyvin.
     
    Viimeksi muokattu: 05.12.2011

Jaa tämä sivu