1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nettisivujen perustaminen

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Croissan 07.01.2016.

 1. Croissan

  Croissan Member

  Liittynyt:
  26.11.2012
  Viestejä:
  13
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei,

  Haluaisin perustaa omat nettisivut tyyliin: www.etunimisukunimi.fi. Haluaisin myös että sähköpostini olisi etunimi@etunimisukunimi.fi.

  Olen ottanut sen verran selvää että tarvitsen oman domainin sekä hostauspalvelun/pohjan johon teen nettisivut. Mikä on kaikista halvin domain-palvelu? Ajattelin käyttää wordpressiä pohjana. Mitä muuta tarvitsen? Paljon koko lysti tulisi maksamaan minulle?

  Kiitos!
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,478
  Kiitokset:
  650
  Pisteet:
  173
  Noihin maksuasioihin ja sellaiseen en osaa vastata, mutta ajattelin kuitenkin tyrkyttää huomioitani WordPressin tietoturva-asioista. Ohjelmistosta löytyneistä tietoturva-aukoista on ollut usein uutisia ja noita aukkoja on myös käytetty hyväksi. Omilla sivuillasi vastuu tietoturvasta on sinun. Tietysti palvelimen ylläpitäjänkin on huolehdittava tietoturva-asioista ja siihen sinä voit vaikuttaa vain palvelun tarjoajan valinnalla. Itse sivuston ylläpitäjänä sinun on huolehdittava, että ohjelmistopäivitykset ovat aina ajan tasalla ja kiinnitettävä erityistä huomiota salasanakäytäntöihisi ja sellaiseen.
  http://vierityspalkki.fi/2014/08/18/vieraskyna-katsaus-wordpress-sivustojen-tietoturvaan/
  https://www.zoner.fi/paranna-wordpress-sivuston-tietoturvaa/
   
 4. Tonttuman

  Tonttuman Regular member

  Liittynyt:
  11.01.2007
  Viestejä:
  191
  Kiitokset:
  22
  Pisteet:
  28
  Mitä tulee noihin palveluntarjoajiin, niitähän on kasapäin ja kaikenhintaista. Itse olen tykästynyt OVH-Hosting nimiseen firmaan. Hyvä toimivuus, kattavat hallintapaneelit ja hinnat on hyvin kohtuulliset. Olisikohan ne webhotellit olleet edullisimmillaan jotain alta 30e/vuosi ja domainit vitosen luokkaa vuodessa, riippuen tietenkin minkä päätteen haluaa. FI-päätteet on kalliimpia koska ne vaativat ymmärtääkseni monimutkaisemman rekisteröintiprosessin.
  Varmasti löytyy myös halvempia ja jopa ilmaisia palveluita, mutta tuossa firmassa hinta/laatusuhde on mielestäni hyvä.
   
 5. Alf1111

  Alf1111 Regular member

  Liittynyt:
  18.10.2007
  Viestejä:
  160
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  www.godaddy.com
  on itselläni ollut joskus domain + hosting. Fi-päätteestä en osaa sanoa, saako vielä rekisteröityä ulkomaalaisilla.
  5.57 egee / kk, rajattomalla kotisivutilalla, ja liikenteellä (todellisuudessa tilalla jokin katto, mutta ei tule normi käyttäjällä vastaan. On tuhansissa gigoissa). Paypal maksu, ja sivusto auki heti, kun olet maksanut.
  Itselläni kun oli, asiakaspalvelu toimi hyvin, ja sivutkaan eivät olleet alhaalla / jumittaneet.
   
 6. Dedbet

  Dedbet Member

  Liittynyt:
  01.02.2011
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Avaruus.net taitaa nykyisin tarjota Suomessa ainakin halvimmat webhotellit, domainin rekisteröinti (.com ja muut yleiset) taitaa olla 12e. Ulkomaalaisia tietysti löytyy paljon ja varmasti halvempiakin, mutta kotimaisten palveluntarjoajien kanssa on tähän asti toiminu parhaiten asiakaspalvelu ongelmatilanteissa.
   
 7. Alf1111

  Alf1111 Regular member

  Liittynyt:
  18.10.2007
  Viestejä:
  160
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Www.godaddy.com itselläni, ja hyvin toiminuasiakaspalvelukin kunhan enkku jotenkin taittuu. Alkaen vissiin 7 euroa / kk ja 100->> gb sivutila + kaista, ja domainit alkaen 0.99 €, jne.
   
 8. MJH

  MJH Regular member

  Liittynyt:
  09.08.2003
  Viestejä:
  169
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Itselläni on käytössä Hostingerin kotisivutila. Sieltä saa rajattomasti tilaa ja kaistaa noin 50 € per vuosi. Niillä on 2Gt ilmaistakin tilaa tarjolla, mutta siihen ei saa omaa domainia ja virusohjelmat estävät sivut herkästi vaikka niissä ei olisikaan mitään vikaa.
   

Jaa tämä sivu