1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Netti lagailee

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi jonitsku 01.09.2018.

  1. jonitsku

    jonitsku Member

    Liittynyt:
    25.06.2012
    Viestejä:
    74
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Noniin ongelmana olisi semmonen että netti pätkii satunnaisin välin ajoin ilman mitään syytä, ja sama ongelma ollut siis 2 eri osoitteessa eri reitittimella, piuhalla ja liittymällä. Nettipiuhaa oon vaihtanu muttei auttanu. Nettikortti on emolevyssä integroituna. En tiedä aiheuttaako Windows 10 sen lagailun vai mistä sitten johtuu. Osaako joku neuvoa mitä tehdä ja kokeilla?
     
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,840
    Kiitokset:
    744
    Pisteet:
    193
    Tarkista emolevyn valmistajan kotisivulta, onko verkkokortille uudempaa ajuria. Voi myös koittaa asentaa entisen ajurin uudelleen, jos se olisi korruptoitunut.
     
  4. lanimies

    lanimies Regular member

    Liittynyt:
    24.01.2017
    Viestejä:
    161
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    Voi olla että uusi mokkula auttais, ittellä vanha pätki hirveesti. Sitten kun hommas uuden niin nyt toimii hienosti ja latausnopeus kasvo puolella
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,148
    Kiitokset:
    731
    Pisteet:
    123
    Hyvä ehdotus, tietämättä edes nykyistä laitetta.
    Kysyjä jo vaihtanut kertomansa mukaan reititintä ja palveluntarjoajaa, eikä kertonut käyttävänsä mokkulaa.
    Vika todennäköisesti ihan muualla.
    Kysyjä voisi kertoa laitteistaan ja hankitusta yhteysnopeudesta lisää, ennen kuin uusia laitteita lähdetään hankkimaan.
    1pertti ehdotti jo kannatettavaa asiaa, josta hyvä lähteä liikkeelle, joka on yhteinen tekijä noille tehdyille toimille.
     
  6. jonitsku

    jonitsku Member

    Liittynyt:
    25.06.2012
    Viestejä:
    74
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Joo elikkäs. Päivitin ajurit ja kokeilin myös ladata vanhat uudelleen muttei kummatkaan auttaneet. Ongelma on siis ilmenny vanhalla modeemilla, vanhassa kodissani sekä nyt uudessa asunnossani uudella liittymällä ja uudella modeemilla. Liittymä on kiinteälaajakaista Elisalta 100meganen. Onko muita ideaoita?
     
  7. neferius

    neferius Member

    Liittynyt:
    11.06.2007
    Viestejä:
    96
    Kiitokset:
    16
    Pisteet:
    18
  8. jonitsku

    jonitsku Member

    Liittynyt:
    25.06.2012
    Viestejä:
    74
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    9,117
    Kiitokset:
    1,078
    Pisteet:
    223
    Nämäkään tiedot eivät olisi pahitteeksi.
     
  10. jonitsku

    jonitsku Member

    Liittynyt:
    25.06.2012
    Viestejä:
    74
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kaapelimodeemina on Arris TG2492s. Elisan 100 meganen kiinteälaajakaista. Jos koneesta puhutaan niin MSI z370 gaming m5. Onko muuta tietoo mitä saattas tarvita?
     
  11. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,840
    Kiitokset:
    744
    Pisteet:
    193
  12. jonitsku

    jonitsku Member

    Liittynyt:
    25.06.2012
    Viestejä:
    74
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Noniin tein tämän ja ei ainakaan päivään ole ilmennyt ongelmia. Kiitoksia avusta. Palaan tänne jos ongelmat vielä jatkunevat. :)
     

Jaa tämä sivu