1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Nero 2018 asennus keskeytyy

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi djjari 19.06.2018.

  1. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    tietääkö joku syytä tähän?
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      34.1 KB
  2.  
  3. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    3,988
    Kiitokset:
    137
    Pisteet:
    73
    ^
    Ja asennus on alotettu järjestelmänvalvojana korotetuin oikeuksin (hiiren kakkosnapin valikosta)?

    T: Vesku
     
    djjari kiitti tästä.
  4. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    kyllä on,eli ihan vaan siis hiiren oikeanpuoleista napista,ja suorita järjestelmävalvojana
     
  5. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    eli mistä tuo niinku johtuu,kun asennusta ei voi jatkaa
     
  6. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,735
    Kiitokset:
    713
    Pisteet:
    193
    Tuolla on juttua Visual C++ Redistributablesta ja niiden asennusongelmista.
    https://www.groovypost.com/howto/fix-visual-c-plus-plus-redistributable-windows-10/
    Nuo vikalimoituksessa mainitut VC 2015 -versiot voi ladata tuolta:
    https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145
    https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=52685

    Asennusohjeissa ei mainita mitään vanhan version poistamisesta, mutta itse varmaankin poistaisin ensin mahdollisesti korruptoituneen vanhan VC++ 2015 -version, mikäli se jo on asennettuna.
    Huom! Älä poista muita VC++ -versioita, jotkut muut ohjelmat todennäköisesti tarvitsevat niitä.
     
  7. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ja sitten tuli tuo,vaikka poistin sen vanhan version
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 2.
      2.jpg
      Tiedostokoko:
      29.7 KB
  8. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,735
    Kiitokset:
    713
    Pisteet:
    193
    Onko sinulla myöhempi Visual C++ 2017 asennettuna? Tuossa alla olevassa linkissä sanotaan, että sen pitäisi toimia sekä Visual Studio 2015 että 2017 kanssa. Jos se ei toimikaan ohjelmasi kannssa, estää se kuitenkin 2015-version asennuksen. Jotta voit asentaa 2015-version, täytyy 2017-versio jälkimmäisen vastauksen mukaan ensin poistaa. Ohjeeessa on myös linkki Fix-työkaluun, jos poisto ei onnistu.
    https://social.msdn.microsoft.com/F...sual-c-2015-redistributable-x64?forum=vssetup
     
  9. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ei onnistu
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      36.3 KB
  10. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,735
    Kiitokset:
    713
    Pisteet:
    193
    Mitä teit? Poistitko ensin vanhan tai vanhat VC++ 2015 versiot ja ajoit Fix-työkalun ennen kuin asensit VC++ 2015 uudelleen Microsoftin sivulta? Tuossa kuvassa näyttää siltä, että olet poistamassa 32-bittistä VC++ 2010 -asennusta. Oliko koneella 2017-versiota?

    Asian selvittämistä helpottaisi paljon, jos antaisit tekemisistäsi muutakin tietoa kuin "ei onnistu".
     
  11. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    https://support.microsoft.com/en-us...lock-programs-from-being-installed-or-removed tämän asensin,eli poistin siis ohjauspaneelin kautta ne VC++ 2015 versiot,ja nyt asennettuna näkyvät nämä
    elikkä voinko siis nyt asentaa ne uudestaan tuolta microsoftin sivulta
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      27.5 KB
  12. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,735
    Kiitokset:
    713
    Pisteet:
    193
    Asenna VC++ 2015 nyt uudestaan. Jos asennus onnistuu, koita sitten asentaa tuo peli. Ellei VC++ Redistributable 2015 -asennukset onnistu, mietitään, mitä voisi vielä koittaa.
     
  13. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    eli siis mitä peliä tarkoitat,neron asennuksessa on se ongelma,ja ei onnistu vieläkään nämä samt virheilmoitukset tulee edelleen
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      23.5 KB
    • 2.
      2.jpg
      Tiedostokoko:
      9.3 KB
  14. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,735
    Kiitokset:
    713
    Pisteet:
    193
    Anteeksi hajamielisyyteni. Unohdin välillä, että Neroahan tässä asennettiin eikä peliä.

    Muuten olen aika ymmälläni eli en ymmärrä, miksi Neron asennusohjelma herjaa VC redist 2015 tarpeesta, jos olet sen juuri onnistuneesti asentanut. Asensithan myös 32-bittiset (x86-) versiot?

    Tässä tarvittaisiin varmaan jonkun Neroa tuntevan apua, mutta mitä jos vielä käynnistäisit koneen uudelleen (nyt kun VC 2015 on asennettu) koittaisit sitten aloittaa Neron asennuksen alusta uudelleen?
     
    djjari kiitti tästä.
  15. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    ei onnistu vieläkään.molemmat versiot on asennettu,minulla ei ole koskaan aijemmin neron asennuksen kanssa tullut vastaavaa ongelmaa
     
  16. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    6,735
    Kiitokset:
    713
    Pisteet:
    193
    Kuten edellä totesin, olen ymmälläni enkä ymmärrä, mistä voi kiikastaa. Minulta niin sanotusti loppui ruuti, ja seuraava on enää mutu-pohdiskelua. Microsoftin ohjeen mukaan VC++ -version asennus ei onnistu, jos vastaava versio on ennestään asennettu. Voisikohan Neron asennusohjelmassa olla joku bugi, joten asennus ei tunnista olemassa olevaa VC++ Redist-asennusta, vaan koittaa asentaa sen uudelleen. Jos näin on, pitäisi vanha asennus ensin (taas) poistaa, mutta jättää uudelleen asentamatta Microsoftinsivulta.

    Jos sitten vanhan VC++ -version poiston (ja koneen uudelleen käynnistyksen) jälkeen aloittaa Neron asennuksen, ei se keskeydy ainakaan jo olemassa olevan VC 2015 takia, vaan Neron asennusohjelma saa sen asentaa, kun klikkaae aiemmin liittämäsi kuvan tilanteessa Asenna.

    Mielestäni on nurinkurista, jos asennusohjelma toimii noin, mutta ihmetyttää, että tuo ikkuna aina ilmestyy.

    Millainen asennusmedia muuten on kyseessä? Onko ohjelma alkuperäisellä DVD:llä vai onko se ladattu verkosta? Jälkimmäisessä tapauksessa voisi vielä kokeilla ladata ohjelma uudelleen siltä varalta, että nykyinen versio olisi korruptoitunut.
     
  17. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    722
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26

    on ladattu verkosta,eikä toimi uudelleen latauskaan
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,794
    Kiitokset:
    664
    Pisteet:
    123
    Nyt pitäisi oppia kertomaan aina koko asia, kuten tuon edellisen viestin, "mitä teet", "mitä tapahtuu"," mitä ilmoittaa", "miksi ei toimi", "mistä lataat" (linkki)?

    Vastauksesi jättää kaiken auttajan arvauskyvyn varaan.

    Edit: Tarvitseeko tuon ohjelman välttämättä olla Nero, joka on kai yksi raskaimpia ohjelmia.
    Mitä kaikkea teet sillä ja minkä käyttötarkoituksen Nero?
     
    Viimeksi muokattu: 22.06.2018

Jaa tämä sivu