1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Need For Speed Undercover ja World, sekä Batman Arkham Asylum tilttaavat

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi Peippone1 09.08.2010.

 1. Peippone1

  Peippone1 Member

  Liittynyt:
  02.11.2007
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eli siis Need For Speed Undercover ja World, sekä Batman Arkham Asylum toimivat n.10s jonka jälkeen ruutu muuttuu kokonaan jonkin väriseksi (usein ruskeaksi), eikä kone enää vastaa mihinkään. Ongelma alkoi, kun ajattelin yhtenä päivänä pelata Batmania, koska ei ollut muuta tekemistä. Sain pelin käyntiin normaalisti, kunnes valitsin tallennuksen ja pelin olisi pitänyt alkaa, mutta tuli virheilmoitus ja ohjelma sulkeutui työpöydälle. Kokeilin uudestaa, tällä kertaa ei tullut lappua, mutta tuli varoitus, että haluatko varmasti käynnistää pelin. Painoi kyllä ja peli lähti käyntiin. Muutaman sekunnin jälkeen kuitenkin ruutu muuttui vaalean ruskeaksi ja kaiuttimista kuului piip. Kone ei vastannut mihinkään ja oli pakko painaa buutti näppäintä. Testasin vielä muutaman kerran peliä, että lähtisikö se sittenkin vielä toimimaan, mutta turha toivo, aina sama vaaleanruskea ruutu. Sitten ajattelin pelata jotain muuta peliä ja päädyin NFS Undercoveriin. Undercoverin kanssa oli ennenkin ollu jotain hankaluuksia saada se tajuamaan rattiani Windows 7:lla. pelasin sitä näppäimistölläni n.10s ja ruutu meni taas ruskeaksi. Kokeilin sitäkin muutaman kerran uudestaan, mutta ei auttanut. Ja aivan sama juttu NFS Worldilla.

  Ajattelin että vika on pelien tuessa Windows 7:mää kohtaan, mutta NFS Worldin pitäisi tuke seiskaa... En sitten ole kokeillut muita pelejä sen jälkeen, kuin GTA IV:tä ja Battlefield Bad Company 2:ta, jotka toimivat loistavasti.

  Sitä paitsi olen pelannut Batmanin läpi tässä seskalla.
   
 2.  
 3. umrej

  umrej Regular member

  Liittynyt:
  07.05.2007
  Viestejä:
  618
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  vai, että tuli virheilmoitus ja varoitus. MEille ei kannata kertoa mitä niissä luki, tiedä vaikka saattas auttaa asiaan jollainlailla?


  Re-instalit on kokeiltu? Pelit aidot? Yhteensopivuustiloja kokeiltu?
   
 4. Peippone1

  Peippone1 Member

  Liittynyt:
  02.11.2007
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En muista mitä ilmoituksissa luki, ei muistaakseni mitään tärkeää... kai... heh.

  Olen kokeillut uudelleen asentamista ja virusten torjunta ajettu (avast ja Fsecure online scanner). Pelit ovat crakättyjä, mutta toimineet ennen moitteettomasti (NFS World ei ole, kun sen saa ilmaiseksi "lisäosat" maksullisia). XP service pack 3 yhteen sopivuustila ei auttanut.

  Voisiko Ati Catalyst Control Center aiheuttaa ongelman, olen meinaan värkkäillyt asetuksia sitten viime pelaamisen.

  EA:n helpissä käskettiin äänikortin laitteiston kiihdytystä säätää, mutten sellaista löytänyt Windows 7:sta. Myös taustaohjelmien sulkemista.

  Voisiko joku näistä peleistä olla kirjoittanut toisen pelin tiedostojen päälle omansa tjtn.
   
 5. Peippone1

  Peippone1 Member

  Liittynyt:
  02.11.2007
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Vastaus löytyi, Näytön ohjaimen asetuksethan ne sen tekivät... Kiitos kuitenkin.
   

Jaa tämä sivu