1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

N95, N82 vai 5800 Xpress Music

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi _Rise_ 19.02.2009.

 1. _Rise_

  _Rise_ Guest

  Olen ostamassa uutta puhelinta joten kaipaisin vinkkejä. Puhelimessa tulisi olla hyvälaatuinen musiikkisoitin ja hyvä kamera, pitkä akkukesto ja mahdollisuus käyttää bluetooth headset -kuulokkeita http://www.nokia.fi/bh-501 . Tyylikäs ulkonäkö on myös plussaa. GPS/internet ominaisuuksista ei minulle ole juuri iloa. Mitä mieltä olette näistä malleista?
   
 2.  
 3. Tiimoo

  Tiimoo Regular member

  Liittynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  660
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kaikki ovat varmaankin hyviä laitteita. 5800XPRS on 3.2 mpix kamera joten se ei edusta parhainta päätä kännykkäkameroissa. N82 ja N95 luureissa molemmissa on 5mpix. Mutta N82 on xenon salama, mikä on N95 yhtä led salamaa paljon parempi. Musiikkisoitin taitaa kaikissa olla sama. Haluaisin tuoda vielä esille Nokian N85 mallin, siinä on 5mpix kamera ja kaksi led-salamvaloa(mielestäni riittävät). Akunkesto on varmaan N-sarjan parhaimmasta päästä. Itselläni akku menee normaalikäytössä tyhjäksi 3 päivässä. Puhelin on ulkosestikkin näyttävä. Ja tokihan jos jaksat vähän vielä odottaa niin on tulossa toisella neljänneksellä tuo N86 puhelin jossa 8mpix ja nopealla suljinaukolla varustettuna oleva kamera. Saa Kysyä!
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2009
 4. hentriz

  hentriz Guest

  Hä? Nopealla suljinaukolla? Eikös siinä ollut valovoimainen optiikka, joka sitten nopeuttaa sulkinaikaa ja sitä rataa...

  Mikä olisi hintaraja? Nokian XpressMusic-sarjaa kannattaa katsoa. Etenkin Nokia 5310 XpressMusic on musiikintoistossa suhteellisen hyvä. On mm. 3,5mm kuulokeliitäntä ja erillisit musiikinäppäimet. Kamera ei ole mikään erikoinen eikä hyvä.
  Nokia N82 olisi hyvä valinta kameran puolesta, etenkin xennon-salamansa ansiosta (=kunnollinen, ei LED-yritys). 5 megapikseliä riittää mainiosti, sillä kännykkäkameran kennot ovat niin pieniä että suuremmasta määrästä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Ja mitä teet esim. 8 megapikselin kuvilla vai teetkö julisteesi kännykkäkameran kuvista?
  Kännykällä ei muuten edes taskukameraa korvata, mm. optisen zoomin puuttuessa lähes jokaisesta mallista ;-)

  EDIT: Katos, tuo otsikko :p
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 23.02.2009
 5. Tiimoo

  Tiimoo Regular member

  Liittynyt:
  22.07.2008
  Viestejä:
  660
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Juu sitä tarkotin, tuli valittua sanat vähän väärin. Mutta siis siinähän on se linssinsulkija.
   

Jaa tämä sivu