1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Näyttis hajoamassa vai jokin muu vika?

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi gratnak 08.10.2016.

 1. gratnak

  gratnak Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2010
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ostin pari viikkoa sitten Asus GTX 1070 strix -näyttiksen. Heti alusta asti on ilmaantunut ongelmia ruudulla: "graphic artifacts". Omituisinta on, että suurin osa virheistä näkyy vain Firefoxia tai Chromea käyttäessa (ks. kuvalinkki). Esimerkkikuvassa oleva näkymä hävisi painamalla F5:sta ja päivittämällä FF:in tabilla olevan sivun. Voisiko olla kyseessä häiriö internetin datan kulussa / modeemissa tms.? Mainittakoon että kaapelinetti / tv tulee splitterin kautta kämpän rasiasta ja kohta neljä vuotta on kärsitty erinäisistä nettihäiriöisä splitterillä ja ilman.

  Vai viittaako nimenomaan näyttiksen vikaan? Kenties löysät liitännät / huono kontakti (kotelossa oli erittäin ahdasta saada kapistus mahtumaan)?

  Onko mitään millä voin testata näyttiksen toimivuuden (ei ole toista näyttistä kotona)?

  [​IMG]
   
 2.  
 3. Kuunmies

  Kuunmies Senior member

  Liittynyt:
  05.03.2010
  Viestejä:
  3,974
  Kiitokset:
  625
  Pisteet:
  123
  Mistään mitään tiedä, mut eiks (näyttiksen)muistiongelmat tee tollasta häröä. Tai huono kaapeli/näyttö hajoomassa. Oliko noissa sitten jotain tollasta ongelmaa, voin olla väärässä. Minkälaista ongelmaa noi kaapelinetin häiriöt muuten aiheuttaa...
   
 4. wwallu

  wwallu Senior member

  Liittynyt:
  06.08.2014
  Viestejä:
  12,835
  Kiitokset:
  3,044
  Pisteet:
  223
  1070:ssä on ollut muistiongelmista johtuvia artifakteja, mutta niiden piti olla jo historiaa. Katso gpu-z:lla muistin valmistaja - jos on Micron niin näyttistä takuuseen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2016
 5. gratnak

  gratnak Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2010
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Nvidian ajuripäivitykset ovat vähä vähältä tuntuneet korjaavan ongelmaa, muttei ne ole täysin niitä poistaneet. Löysin tänään netin uumenista vinkin, että säätää Nvidian control panelista virta-asetuksiin "adaptible" tai "full performance". Tämä tuntui toistaiseksi auttavan kun laitoin tuon full performance asetuksen päälle. Eli liekö jonkinlainen virransyöttöongelma asetuksissa?

  MUOKS: ja nyt muutama tunti myöhemmin sama välkyntä alkoi. Eli ei vika tainnut olla myöskään asetuksissa / ajureissa. Myös Nvidian asiakaspalveluchatissa epäilivät laitevikaa eikä ajuriongelmia.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2016

Jaa tämä sivu