1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näyttöongelma ja paha sellainen..

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Jiitee 13.06.2004.

 1. Jiitee

  Jiitee Guest

  Kun käynnistän koneen uudestaan tai laitan sen päälle, näyttö pimenee ja virtavalo alkaa vilkkua, ikäänkuin näyttö menis jonkinlaisee valmiustilaan. Tällast on tapahtunu sen jälkee ku asensin windowsin uudestaa ja aina välillä konetta joutuu buuttaamaan ja jollain yrittämällä näyttö ei "sammu" silleen. Kaikki ajurit on asennettu ja toimii hyvin, näyttö on Compaq S720 ja näytönohjain GeForce MX 440.

  Mikä voisi olla ongelmana, olisiko asetuksista kiinni (joku ruksi puuttuu/on väärässä paikassa). Kiitoksia mahdollisesta avusta...
   
 2.  
 3. olho87

  olho87 Member

  Liittynyt:
  15.02.2004
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Et ois vahingossa säätäny nView ominaisuuksista TV:tä ykkösmonitoriks. Kannattaa kantaa TV siihe viereen ja kattoa jos siihen tulis kuva.
   
 4. poisoned

  poisoned Regular member

  Liittynyt:
  25.04.2003
  Viestejä:
  774
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Poista näyttiksen ajurit ja laita sitte takas (uusimmat)..
  Itellä sama vika korjaantu tollee.
   
 5. Jiitee

  Jiitee Guest

  Miten sulla se näyttö meni? Mä muistaakseni asensin uusimmat ajurit mut ei auttanu, onks niis NVidian asetuksissa sit jotain häikkää, miten ne pitäis olla?
   
 6. smirk

  smirk Regular member

  Liittynyt:
  17.03.2004
  Viestejä:
  237
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Noissa nVidian uusimmissa ajureissa on mielestäni jotain häikkää, koska ne tykkäävät sekoilla joillakin tietokoneilla juuri tuon GeForce MX 440 kanssa.

  Yksi ratkaisu tähän on asentaa ajurit kiltisti asennus cd:lt tai sitten tapella noiden uusien ajurien kanssa, jos ihan välttämättä haluaa...

  En ole tietenkään ihan varma onko niitä ajureita päivitetty tuon ongelman ilmenemisen jälkeen, mutta pari viikkoa sitten tuo onglema oli suuri kaverin koneella ja päätettiin tyytyä vanhoihin ajureihin.
   

Jaa tämä sivu