1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näyttö pimeä Pöytäkone

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi Assistent 29.04.2016.

  1. Assistent

    Assistent Regular member

    Liittynyt:
    24.05.2009
    Viestejä:
    162
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    :D Taidat olla osin oikeassa.
    Täytyy kattoo vähän tarkemmin näillä mun oboillani. Jospa tässä vain hätäilty
     
  2.  
  3. Assistent

    Assistent Regular member

    Liittynyt:
    24.05.2009
    Viestejä:
    162
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Tuusulassa...
     
  4. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Ok, jos ei tule kuntoon etäohjeilla, mutta löytyy innokkaita paikallisia...
     
  5. Assistent

    Assistent Regular member

    Liittynyt:
    24.05.2009
    Viestejä:
    162
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
     
  6. ajaJako

    ajaJako Active member

    Liittynyt:
    31.10.2011
    Viestejä:
    3,872
    Kiitokset:
    330
    Pisteet:
    93
    Tuon ostoslistasi mukaan siellä on vain 2 SATA piuhaa kiinni emon porteissa Kingston ja DVD , eiköhän me noista selvitä
    Pelkällä etävalinnalla,
    Näissä tarvitaan enemmänkin rauhaa ja rakastavia otteita kuin riuhumista ja silkkaa repivää väkivaltaa
    Pala kerrallaan . kyllä se siitä
     
  7. Assistent

    Assistent Regular member

    Liittynyt:
    24.05.2009
    Viestejä:
    162
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Moi. Eli nyt mentiin koneen avaushetkestä F8 :lla tilaan missä on valikko. Tätä ennen tarkistin johdot image.
     
  8. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Jos kingstonin valitset niin lähteekö normaalisti käyntiin?
     
  9. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,770
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Tuo on boottivalikko:
    1. DVD
    2. Kingstonin SSD
    3. HDD-kovalevy
    4.-7. Ovat kortinlukijoita

    Tuosta pitäisi valita tuo Kingston, joka on SSD-levy.
     
  10. Assistent

    Assistent Regular member

    Liittynyt:
    24.05.2009
    Viestejä:
    162
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    DVI vasemmalle ja musta pimeys.
     
  11. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Eli toi dvi teksti tulee kait näytöltä, osoittaa vain kuvalähteen... Onko se gtx 750 toiminut aiemmin vai tuliko siitä heti ongelmia kun se on asennettu?
     
  12. Assistent

    Assistent Regular member

    Liittynyt:
    24.05.2009
    Viestejä:
    162
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Nyt selvis että tyttö pitää HDMI kaapelia päällä ja televisiossa on näyttö näkymä.....

    Tyttö väittää ettei ole ongelmia. Jos pois seinästä, mennyt Bios in kautta, tätä olen ihmetellyt
     
  13. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Eli vikaa ei ole ollenkaan :D Kuva meni vain väärään ruutuun.

    Seuraavaksi kun kysyt, että miten saan sen työpöydän nyt tähän näytölle telkkarista, niin paina win-näppäin + p
     
  14. Assistent

    Assistent Regular member

    Liittynyt:
    24.05.2009
    Viestejä:
    162
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Miten pääsee oikeaan ruutuun

    Poistanut HDMI kaapelin vain?

    Televisiossa valikko josta pitäis valita. Kokeiltiin vain tietokoneen näyttöä ja ei tapahtunut mitää
    Sama näyttö
    .... Oho
     
    Viimeksi muokattu: 30.04.2016
  15. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    editoin tota omaa vastausta, win-näppäin + p voi valita.
    Työpöydällä oikeaa nappia -> näytön asetukset, siinä pitäs näkyä näytöt numeroituina, niitä pitäs voida muuttaa että kumpi on ykkösruutu. En pysty just kokeilla kun ei ole kuin yksi näyttö tässä äkkiseltään käytössä.
     
  16. Assistent

    Assistent Regular member

    Liittynyt:
    24.05.2009
    Viestejä:
    162
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    sydämiä kaikille vastaajille. Olette pelastaneet äidin ja nörttitytön päivän. Jotain opittiin.... Hyvää Wappua ja palaillaan taas ;)
     
  17. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,466
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Sitä samaa sinnepäin!
     

Jaa tämä sivu