1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näyttö menee virransäästötilaan ilman syytä

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi atibingler 21.10.2014.

 1. atibingler

  atibingler Member

  Liittynyt:
  27.02.2012
  Viestejä:
  72
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moi, silloin tällöin näyttö menee mustaksi, kesken ihan mitä tahansa. Joskus saattaa olla viikkojen kuiva kausi ilman ongelmaa, kun taas joinain päivinä näyttö menee virransäästöön jopa useasti. Ei mitään varoitusta, eikä ole väliä mitä teen tietokoneella. Eli ei ole ylikuumenemista. Tapahtuu niin pelatessa kuin työpöydällä laiskotellessa. Ihmeellistä on, että kun re-boottaan niin näyttö toimii taas, ilman että edes varmistan kaikkien kaapeleiden olevan kunnolla kiinni tms.

  Olen koettanut toista näyttöä, tapahtuu silloinkin. Olen myös vaihtanut virtalähteen. Näyttiksen myös. Ainoa mitä en ole vaihtanut on prosessori ja emolevy. Pidän tietokoneen puhtaana pölystä säännnöllisesti, PAITSI prosessoria (n. 3 vuotta vanha), jota en ole koskaan irrottanut emolevysta, tai muuten putsannut. Voiko pöly aiheuttaa tällaista käytöstä?
   
 2.  
 3. BPVest

  BPVest Senior member

  Liittynyt:
  26.03.2010
  Viestejä:
  17,608
  Kiitokset:
  701
  Pisteet:
  173
  Koneen osat?
   
 4. Sakarias

  Sakarias Active member

  Liittynyt:
  26.10.2004
  Viestejä:
  1,804
  Kiitokset:
  12
  Pisteet:
  68
  Katsoppa emon konkat. Näkyykö pullistumia ym. muutokia. Virranhallintaa hoittaa moni asia. BIOS, käyttis ja eri sovelluksetkin. Et kertonut käyttistä, mutta näytönsäästäjä ei ole ainoa softa joka vaikuttaa näyttöön. Joku mediasoitinkin voi olla sitä mieltä, että näytön voi pimentää jos ei ole käytetty vähään aikaa. Voi olla taustalla. Jotkut soittimet saa jopa sammuttamaan koneen esim xbmc
   

Jaa tämä sivu