1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näytönohjain hajosi, uutta tilalle

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi Jonezs 08.02.2019.

 1. Jonezs

  Jonezs Member

  Liittynyt:
  03.11.2009
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei,

  puolison näyttis sanoi itsensä irti ja pitäisi hommata uusi tilalle. Alla nähtävissä nelisen vuotta vanha kokoonpano (näyttis tosin oli viallinen uutena ja palautettiin, tilalle jimssistä:
  AMD R9 280 DirectCU II TOP, 3GB GDDR5, 2x DVI/HDMI).

  Tilalle olisi tarkoitus hommata uusi, joka sopisi hyvin vanhoihin komponentteihin. Tosin juuri kysyin, että näkeekö päivittävänsä konettansa lähiaikoina tulevaisuudessa. Eli josko ostaisi kerralla vähän paremman niin se ei jäisi heti pullonkaulaksi. Näin ollen kyselisin kahta eri vaihtoehtoa: yhtä halvinta (ja hyvää tottakai) mahdollista samantasoista kun alla oleva rauta, ja toista luokkaa ~350 € missä olisi sitten vähän tulevaisuuden varaa (ja jos 350 ei riitä tässä vaiheessa niin sitten mennään kai tuolla halvalla).

  Tuota Jimmsin Radeon RX 580 NITROa hintaan 179 € on ehdoteltu kovasti, mutta saatavuus onkin vähän kysymys, joten onko muita vaihtoehtoja. Käytetyn ostamista olen myöskin pohtinut, mutta en ole varma mikä on ok hinta käytetystä. Esimerkiksi tämä olisi mukavan noutomatkan päässä, mutta onko yhtään järkevä (etenkin kun myynti-ilmoitus itsessään on ympäripyöreä "Takuuta reilusti jäljellä"). Mainittakoon vielä, että kun kerran vain yhtä komponenttia tilaamassa niin pysyttelisin mielelläni Suomen rajojen sisällä. Kiitoksia kaikille avusta jälleen kerran.

  [​IMG]
   
 2.  
 3. lyyri

  lyyri Senior member

  Liittynyt:
  19.04.2017
  Viestejä:
  2,354
  Kiitokset:
  729
  Pisteet:
  123
  Jonezs kiitti tästä.

Jaa tämä sivu