1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Näytölle ei tule kuvaa

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi PepsiMax24 01.01.2020.

  1. PepsiMax24

    PepsiMax24 Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2020
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Elikkäs olin muutama päivä sitten normaalisti pelaamassa ja yhtäkkiä kuva jäätyy odotin 5 minuuttia kuva jäätyneenä sitten päätin että sammutan koneen ja käynnistän uudelleen no sitten näyttö sanoo no signal ja ei näytä ollenkaan muuta kuin mustaa niin missä vika?

    Kone:
    AMD Ryzen 2600
    MSI X470 Gaming Pro
    Asus 1060 6GB Expedition
    Seasonic S12II 620W
    G.Skill Trident Z RGB 3200mhz
    Kingston 240GB UV500

    Olen kokeillut toisella näytönohjaimella ja vaihtanut sen paikkaa koska huomasin että oman näytönohjaimen tuulettimet ei pyöri mutta toisella näytönohjaimella joka ei tarvitse lisävirtaa niin pyöri tuulettimet silti no signal
     
  2.  
  3. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,215
    Kiitokset:
    172
    Pisteet:
    93
    Emossa tai powerissa vikaa.
     
  4. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,071
    Kiitokset:
    1,265
    Pisteet:
    223
    Kokeile nyt ensin alkuunsa vain yhdellä muistikammalla kerrallaan. Jostain on lähdettävä liikkeelle. Biosissa voi myöskin ottaa xmp-profiilin pois / default-asetukset jolloin nopeudet rameilla tipahtavat mahdollisesti hieman. Sanomattakin selvää että ylikellotukset pois testausvaiheessa. Ilmeisesti mennään vakio coolerilla.

    Kuunnellaan kommenttejasi.

    :rolleyes:
    Vianetsinnässä pitää testata jokainen osatekijä erikseen.
     
  5. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,215
    Kiitokset:
    172
    Pisteet:
    93
    Muisteja on toki hyvä testata, mutta noiden kolmen komponentin välille se vika menee jos ei näytölle ei ilmesty signaalia ja toista näytönohjainta on testattu.

    Biosiin voi olla myös haastavaa mennä ilman näytön signaalia :). Emolevyn patteri toki aivan ensimmäiseksi pois kymmeneksi sekunniksi, jotta biosin asetukset saa tehdasmallisiksi.
     
  6. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,071
    Kiitokset:
    1,265
    Pisteet:
    223
    Heh, toki pitää päästä ensin biosiin. Halvin ja helpoin keino aloituspostaajan tilanteessa on kokeilla muistikammat erikseen että onko asialla vaikutusta.
     
  7. Tepsu9

    Tepsu9 Active member

    Liittynyt:
    11.10.2004
    Viestejä:
    2,158
    Kiitokset:
    121
    Pisteet:
    93
    Oletkos koittanut toisella näytöllä jos mahdollista??
     
  8. PepsiMax24

    PepsiMax24 Newbie

    Liittynyt:
    01.01.2020
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Olen koittanut 2 näytöllä kummallakaan ei toimi huomasin samalla että cpu vikavalo vilkkuu hitaasti parikertaa käynnistäessä ja nyt olen koittanut kaikkia ram paikkoja kahdella eri kammalla paitsi ensimmäistä prossusta katsottuna (stock jäähy tulee eteen)
     

Jaa tämä sivu