1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Näppäimistön yhtäaikaisten painalluksien rajoituksen aiheuttaman piippauksen poiskytkeminen

Viestiketju Käyttäjien tekemät oppaat -osiossa. Ketjun avasi ratukka 10.04.2009.

 1. ratukka

  ratukka Member

  Liittynyt:
  30.11.2008
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tässä oppaassa kerron, kuinka voit kytkeä sen ärsyttävän piippauksen pois päältä, joka kuuluu, kun painat yli kolmea (tai niin monta kuin näppäimistösi rajoitus on) lähekkäin olevaa näppäimistön näppäintä yhtä aikaa.

  Piippausta ei kuulu kaikilla näppäimistöillä. Yleensä uusissa USB-näppäimistöissä ei ole tätä ongelmaa, mutta vanhemmissa PS/2 näppäimistöissä se on aika yleistä. Tämän ohjeen pitäisi toimia Windows XP- ja Windows Vista/7 käyttöjärjestelmissä.


  1. Avaa Käynnistä-valikko, valitse Ohjauspaneeli.

  2. Paina Perinteinen näkymä (Windows 7:ssa All Control Panel Items)

  3. XP: Valitse Järjestelmä-kuvake, sitten Laitteet-välilehti, Laitehallinta. Vista ja Seiska: Valitse Laitehallinta-kuvake Ohjauspaneeli-ikkunasta.

  4. Paina Laitehallinta-ikkunan yläreunasta Näytä ja valitse sitten Näytä piilotetut laitteet.

  5. Sitten etsi laitelistasta: Muut kuin Plug and play-ohjaimet, ja etsi listasta, joka juuri aukesi Beep ja paina sitä oikealla hiiren napilla ja valitse Ominaisuudet.

  6. Kun Ominaisuudet-ikkuna on auennut valitse Ohjain-välilehti ja sen välilehden alaosassa on Käynnistys > Lajin kohdalle laita Ei käytössä.

  7. Paina sitten OK, sammuta kaikki ikkunat ja käynnistä tietokone uudelleen.

  8. Kun tietokone on käynnistynyt uudelleen piippausta ei pitäisi enää kuulua, kun painat liikaa näppäimiä. Valmista. (Nyt, kun painat yli kolmea (tai niin monta kuin, näppäimistösi rajoitus on) nappia, ne eivät edelleenkään kaikki reagoi rajoituksen takia, mutta kuitenkin ärsyttävä ääni on poissa.)  PS: Uskon, että kaikki joilla on Windows 7 tai muuten vain englannin kielinen Windows ymmärtävät kuitenkin nuo sanat.
   
 2.  

Jaa tämä sivu