1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

musiikin soittaminen vanhalla boxilla

Viestiketju Xbox 360 -osiossa. Ketjun avasi kumppari 26.06.2006.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. kumppari

  kumppari Guest

  Ostin viimein vahvistimen ja hyvän jalustakaiutin parin. Ajatus oli katsella elokuvat, kuunnella musiikki ja pelata vanhalla boxilla niinkuin ennenkin. Aikaisemmin boxissa oli kiinni tavallinen radio johon sai rgb-kaapelista tulevat audio left ja right johdot kiinni ja se asettelu toimi ihan hyvin.

  Nyt laitoin konsolin kiinni vahvistimeen samoilla johdoilla, mutta uusien kaiuttimien kautta kuunnellessa cd:ltä tai koneen kovalevyltä soitettu musiikki kuulostaa luvattoman huonolta. Niin huonolta ettei sitä kehtaa kuunnella, vanhalla radiolla musiikki kuului mielestäni ehkä jopa paremmin.

  Dvd-elokuvien äänet ja eri bändien dvd-musiikki toistuu kirkkaasti ilman mitään säröjä. Cd toisto ja kovalevyllä olevien kappaleiden äänenlaatu on sitä vastoin surkea. Kannettavalla cd-soittimella vahvistimen kautta kuunneltu cd-musiikki kuulostaa upealta. Boxi ei ole modattu ja siinä on se "toiseksi paras" levy-asema merkkiä en muista. Rgb-kaapeli on ostettu ulkomailta, halvalla kun sai, siitä lähtee audio left ja right johdot, muuta ei. Telkkaristakin cd musiikki toistuu hyvin, mutta johtuuke se vain tv:n muutenkin vaatimattomasta äänentoistosta joka ei saisi vikoja tulemaan esille?

  Miten saan cd-musiikin ja kovalevyllä olevan musiikin soimaan kirkkaasti ilman säröilyä? Joudunko sittenkin ostamaan dvd- tai cd-soittimen musiikin kuuntelua varten? Kovalevylle on kertynyt aika kasa musiikkia ja sitä kuuntelisi mielellään, hyvälaatuisena. Ja miksi dvd-äänet toistuvat kirkkaasti?
   
 2.  
 3. kumppari

  kumppari Guest

  No, viesti menikin vika alueelle, avasin saman ketjun tuonne vanhan boxin keskustelualueella, halukkaat vastailkoot siellä.
   
 4. jannne

  jannne Regular member

  Liittynyt:
  28.02.2005
  Viestejä:
  650
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Käytä mieluummin optista kaapelia välillä boksi - vahvistin, boksin analogilähdöt tuskin on mitään maailman parhaita...
   
 5. kumppari

  kumppari Guest

  Ajattelin itsekin ensin tuota, mutta miksi dvd:n äänentoistossa ei ilmene ongelmia jos vika olisi johdoissa?
   
 6. Jannejt

  Jannejt Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  5,049
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu