1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Muistitikun luettavuus eri tileillä W10ssä

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi rstrr 08.09.2018.

 1. rstrr

  rstrr Member

  Liittynyt:
  27.04.2008
  Viestejä:
  86
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Olen tallentanut uudelle tikulle kuvakkeita netistä. Ne aukeavat toisessa näistä kahdesta käyttäjätilistä. Ovat vammasia siellä toisella tilillä. Google asennettu uudestaan ja windows päivityksiä viimesen päälle. Ostaessa oli W8 ja siitä W10iin päivitykset. Toisen tilin käyttäjä ei siis pysty tikun tietoja käyttämään. Google aukeilee joskus tökkien, joskus joustavasti varsinkin pitemmän käytön jälkeen. Mitäs pitäis ajatella?
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,517
  Kiitokset:
  1,100
  Pisteet:
  243
  Tarkoitatko "Googlella" selainta eli Google Chromea? Onko kummallakin em. käyttäjätilillä sama oletusselain ja onko se Chrome vai mikä?

  Luulisin, että asiaa pitäisi lähteä selvittämään oletusohjelmista ja ohjelmakytkennöistä, sillä arvaukseni on, että ne ovat noilla käyttäjätileillä erilaiset. Minulla on Win 7, joten voit joutua soveltamaan ohjetta Win 10:ssä.

  Aloita käyttäjätilillä, jolla kaikki toimii. Kirjoita hakuun oletusohjelmat ja avaa se. Klikkaa auki Kytke tiedostotyyppi tai protokolla ohjelmaan. Etsi luettelosta .url (Internet-linkki). Luulisin, että se on oletuksena Internet-selain, mutta jos se on jotain muuta, niin paina mieleen, mitä.

  Palaa sitten edelliselle sivulle Oletusohjelmiin ja valitse Määritä oletusohjelmat. Valitse listalta selain, jonka tiedät ko. käyttäjän oletusselaimeksi. Tarkista vielä avaamalla kohta Valitse tämän ohjelman oletukset , että siellä on myös .url valittuna.

  Tee sitten sama kierron toisella käyttäjätilillä eli sillä, jolla on ongelmia. Jos jossakin edellä mainituista asetuksista on eroa, muuta se samaksi kuin toimivalla tilillä.

  Ellei edellisestä ollut apua, voit vielä koittaa päivittää rekisterimerkintöjä seuraavasti: vaihda aluksi ongelmallisella käyttäjätilillä oletusselain toiseksi (esimerkiksi Chromesta IE:ksi). Käynnistä kone uudelleen ja vaihda oletusselain takaisin entiseksi eli samaksi kuin toimivalla tilillä. Elleivät linkit toimi tämänkään jälkeen, täytyy jäädä odottamaan, jos joku muu keksisi vielä jotakin. Tai sitten voi vielä kokeilla luomalla uusi käyttäjätili. Jos linkit toimivat sillä, on vanha käyttäjätili jotenkin korruptoitunut.
   
 4. rstrr

  rstrr Member

  Liittynyt:
  27.04.2008
  Viestejä:
  86
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Joku sai ne toimimaan. Muuta en tiedä. Kiitos

  TOIMI VAIN JONKIN AIKAA.

  Google chromea käytän. Kuvakkeet tikulla tai työpöydällä aukeaa huonosti tai ei ollenkaan. Enimmäkseen ei aukea. Google hakukoneen kun avaan, menee pitkään että on käytettävissä. Hyytyy ja välillä jatkaa. Google asennettu useamman kerran . Viimeinen Windows päivitys poistettu ja asennettu.

  Kuvaketta avatessa Chrome jauhaa vaan, ja alareunassa lukee "Venter på
  web.vortex.data.microsoft.com" (norjalainen kone).
  Osaako joku avata taikasanat?


  Windows Explorer toimii normaalisti.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2018

Jaa tämä sivu