1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Muisti loppuu

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi butser 22.01.2018.

 1. butser

  butser Member

  Liittynyt:
  02.02.2010
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Vanha tarvitsisi neuvoa: Samsung Calaxy J5 puhelimesta alkaa muisti loppua. Haluaisin siirtää valokuvia muistikortille, enkä ole keksinyt kuinka se tapahtuu?
   
 2.  
 3. Näppishemmo

  Näppishemmo Regular member

  Liittynyt:
  09.03.2017
  Viestejä:
  497
  Kiitokset:
  75
  Pisteet:
  28
  Kuvien siirto onnistuu joko suoraan puhelimessa tai tietokoneen kautta

  Tietokoneen kautta tämä onnistuu helpoiten ja samalla kuvat kannattaa muutenkin siirtää tietokoneen muistiin sillä muistikortti ei ole oikeaoppisesti käytettynä kuvien ja videoiden pitkäaikainen säilytyspaikka vaan vain väliaikainen. Tämä perustuu siihen että tietokoneen muistissa tiedostot ovat paremmin turvassa esimerkiksi rikkoutumiselta tai katoamiselta toisin kuin puhelimessa.

  Lisäohjeita tämän ohjeen sivulla 48: http://downloadcenter.samsung.com/c...F_J730F_UM_Open_Nougat_Fin_Rev.1.1_170703.pdf

  Toki tämä onnistuu myös puhelimen kautta ilman tietokonetta menemällä "Omat tiedostot" nimiseen sovellukseen joka sijaitsee jossain muiden sovellusten joukossa. Sieltä navigoi "DCIM" nimiseen kansioon jonka voi kopioida kortille yleensä painamalla sitä pitkään ja valitsemalla "leikkaa" ja menemällä tämänjälkeen muistikortille ja valitsemalla "liitä". Nämä kaikki onnistuu samalla "Omat tiedostot" sovelluksella.
   
  butser kiitti tästä.

Jaa tämä sivu