1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

"Muisti ei voi olla read/written" sekä "palvelimen suoritusvirhe" Windows 7:llä

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi vesmo 29.03.2011.

 1. vesmo

  vesmo Member

  Liittynyt:
  29.03.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei!

  Ensimmäistä kertaa kirjoittelen tänne sillä nyt on useamman kuukauden jo päätäni vaivannut todella ihmeelliset virheilmoitukset. Käyttöjärjestelmä on Windows 7 x64 Home Premium. Aina käynnistäessäni tietokoneen, saan seuraavan näköisen virheilmoituksen:

  [​IMG]

  Ohjelma ei aina ole dllhost.exe, mutta useimmissa tapauksissa kyllä. Virheilmoituksia tulee myös silloin tällöin konetta käyttäessä. Joskus virheilmoitus myös ilmoittaa "muisti ei voi olla read". Samaan aikaan kun nämä virheet alkoivat ilmaantui myös ongelma, jonka seurauksena en voi katsella valokuvia windowsin valokuvien katselu -ohjelmalla. Kun kuvan yrittää avata normaalisti tulee seuraavanlainen virheilmoitus:

  [​IMG]

  Mikäli joku voisi auttaa ongelman kanssa olisin todella kiitollinen! Ongelma alkoi täysin yhtäkkiä, copypastetin yhtä tiedostoa työpöydälle, kun ilmoitus tuli ensimmäistä kertaa. Antivirus ohjelmana on Avast ja Ad-Aware haittaohjelmien poistoon ja nämä antavat puhtaat paperit.

  Vaikutuksia suorituskykyyn ovat olleet pieni yleinen hidastuminen, jotkin pelit tuntuvat myös kaatuvan useammin ongelman ilmaannuttua ja viimeisen viikon aikana virheilmoitukset ovat hieman lisääntyneet (ensimmäinen ilmoitus noin puolitoista kuukautta sitten). Sen vähän mitä sain asiasta googletettua viittasi muistin hardware puolen ongelmiin, mutta koska en näistä asioista paljoakaan ymmärrä ajattelin kysyä apua täältä.

  Kiitos.
   
 2.  

Jaa tämä sivu