1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

mpg -->dvd

Viestiketju DivX, XviD ja muut MPEG-4 -formaatit -osiossa. Ketjun avasi moovi 11.04.2002.

 1. moovi

  moovi Member

  Liittynyt:
  11.04.2002
  Viestejä:
  35
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli tajusin vasta juuri että mpeg muotoon pakattuja leffoja voi polttaa cd:lle ja kattoo dvd:llä...eikö? voiko .avi muodossa olevia polttaa sillain.itsellä on tollanen easy cd creator joka tekee ilmeisesti .vcd muotoon ne poltetut leffat ja tätäkö siis voi katsoa dvd soittimella suoraan kun vaan tunkee cd:n sisään. en ole kovin perillä näistä jutuista mutta olisi "hieman" mielekkäämpää katsoa leffoja dvd:llä kun hikisestä tietokoneen kuvaruudusta...kiitos.
   
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  188
  Pisteet:
  143
  AVIt joudutaan pakkaamaan uudestaan, hommaan on esim. artikkelisivuillamme ohje (joka kertoo myös miten tekstit pakataan mukaan, jos niitä jostain syystä haluaa). Englanninkielisillä artikkelisivuillamme on sitten ohje, miten noita MPEG-1 -tiedostoja sitten poltellaan VCD:ksi Nerolla.

  EZCCD:n tai Neron ei kannata koskaan antaa pakata leffaan sinun puolestasi, sillä niiden pakkereiden laatu on sanalla sanoen järkyttävää.
   
 4. moovi

  moovi Member

  Liittynyt:
  11.04.2002
  Viestejä:
  35
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Poltin easy cd creatorilla .mpg filun niin se teki cd:lle kansioita enkä löydä sieltä mitää .vcd leffaa. en ole päässyt vielä dvd-soittimella testaamaan levyä koska olen ensi viikolla ostamassa oman soittimen mutta kun levyn tunkee cd-asemaan niin tollanen dvd-softa alkaa autom. pyörittämään sitä. luulin vain että se tekee pelkästään .vcd:n siihen levylle????
   
 5. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,855
  Kiitokset:
  188
  Pisteet:
  143
  Ehei. VCD on aivan oma CD-rakenteensa, sen takia et voi tehdä VCD:tä "käsin" (eli että polttaisit tavallisen data-CD:n ja tunkisit sinne kaikki samat hakemistot ja tiedostot kuin VCD:ssäkin on -- ei toimi), vaan se pitää tehdä juuri tuolla polttosoftien mekanismilla.

  Varsinainen videotiedosto/tiedostot ovat yleensä MPEGAV -hakemistossa nimellä AVSEG01.DAT tms.

  Muistithan sulkea levyn btw? Eli "close disc", muutoi levy ei 99% varmuudella toimi DVD-soittimessa.
   

Jaa tämä sivu